restaurant Spirit

Restaurant Spirit nu ook in Amsterdam

Begin dit jaar liet ik jullie al weten dat het ontzettend populaire Rotterdamse restaurant Spirit een nieuwe vestiging zou openen in Amsterdam. We hebben er even op moeten wachten, maar het is nu dan toch eindelijk zover: Spirit Amsterdam heeft de deuren geopend!

restaurant Spirit

Het nieuwe restaurant in Amsterdam is een van origine Rotterdams concept gevestigd in de ontzettend leuke Groene Passage. Spirit is een buffetrestaurant waar bezoekers alleen betalen voor dat wat ze hebben opgeschept. Na het maken van een selectie uit het zeer uitgebreide buffet betaal je aan de kassa voor wat je op je bord hebt geschept per 100 gram. In het restaurant heb je een uitgebreide keuze uit biologische, vegetarische en vegan opties voor zowel het ontbijt als de lunch en het diner en dat alles gemaakt met respect voor mens, dier, milieu en economie. En sinds kort kunnen Amsterdammers hier dus ook van genieten in de nieuwe vestiging aan de Czaar Peterstraat die op 7 november de deuren opende.

restaurant Spirit

De Amsterdamse vestiging van Spirit is te vinden aan de Czaar Peterstraat 2-a. Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 08.00 uur tot 23.00 uur. Het Rotterdamse restaurant is natuurlijk ook gewoon te bezoeken aan de Mariniersweg 9 in de Groene Passage. Voor meer informatie kun je een bezoek brengen aan de website van Spirit.

Bron foto’s: Jan Bijl @ http://www.spiritrotterdam.nl/There are no comments

Add yours