Nanii

Nanii

Shoppen voor mooie, duurzame producten wordt tegenwoordig steeds leuker en eenvoudiger. Niet alleen openen steeds meer duurzame winkels de deuren, ook online zijn er steeds meer leuke shops te ontdekken. Eén zo’n duurzame online hotspot is Nanii: een relatief nieuwe webshop vol verantwoord gemaakte designproducten.

Nanii

Nanii is een initiatief van Hanneke Vollbehr en Joyce van Eerden en is tot stand gekomen door de zoektocht van de twee naar écht unieke en mooi vormgegeven producten die ook nog eens eerlijk en duurzaam zijn. Alhoewel het duurzame en fairtrade assortiment in Nederland steeds breder wordt en dit soort producten op steeds meer plaatsen verkrijgbaar zijn valt het toch op dat je meestal toch dezelfde merken tegenkomt. Niets mis mee natuurlijk, ik prijs deze prachtige merken, maar soms ben je toch op zoek naar nét even iets anders en wat extra exposure voor wat minder bekende merken is ook zeker welkom. Dit is wat je kunt verwachten van Nanii: een online shop vol duurzaam geproduceerde en fairtrade producten van relatief onbekende merken die veelal tot voor kort nog niet beschikbaar waren in Nederland.

Nanii

Alle producten die bij Nanii worden verkocht zijn geselecteerd door Hanneke en Joyce zelf en zijn fairtrade, cruelty free en met liefde voor de natuur gemaakt. Veel producten zijn handgemaakt en vegan en dat maakt alle producten bij Nanii echte feelgood producten. De merken waar Hanneke en Joyce mee samenwerken zijn geselecteerd op hun gedachtengoed, zoals bijvoorbeeld Colour&Spice, een holistische (en veganistische) verzorgingslijn uit Nederland welke met veel zorg is samengesteld, of Arminho, een Portugees paar dat notitieboekjes produceert van recycled papier met behulp van oude ambachten en zonder gebruik van electriciteit. Het assortiment van Nanii is enorm divers en verrassend. Zo vind je hier persoonlijke verzorgingsproducten, maar ook interieuritems, sieraden, stationery, tassen, chocolade, textiel, servies en hobbyartikelen. In de webshop vindt je naast de producten van Colour&Spice en Arminho ook producten van mooie merken als Minka Inhouse, Botma & Van Bennekom, Jurianne Matter, The Rub Scrub, Solo Eyewear en Dear Chocolate.

Nanii

De webshop van Nanii is sinds juli dit jaar in de lucht en op de website en hun Facebookpagina maak je kennis met alle producten die ze verkopen en de mooie verhalen van de makers waar ze mee samenwerken. Breng vooral eens een bezoek aan de webshop van Nanii om zelf een kijkje te nemen in het unieke assortiment.

Bron foto’s: NaniiThere are no comments

Add yours