Goedzak

Goedzak

We kennen het probleem allemaal wel: de feestdagen staan voor de deur en er zal weer heel veel speelgoed het huis in komen. En dat terwijl je al zoveel speelgoed hebt verzameld en de kinderen met het meeste speelgoed niet eens spelen. Ik houd regelmatig grote opruiming in huis en dan doe ik ook een heleboel speelgoed waar niet mee gespeeld wordt van de hand, maar hoe mooi zou het zijn als je met de feestdagen andere kinderen hier blij mee kunt maken? Dat kan ook dit jaar weer door middel van de Goedzak!

Goedzak

Goedzak is een initiatief van Waarmakers en speciaal voor Sinterklaas gaan zij de samenwerking met Albert Heijn aan om speelgoed een nieuw leven te geven. Vorig jaar was de actie een groot succes en ook dit jaar zal de actie weer worden gehouden bij diverse filialen van Albert Heijn door het hele land. Mensen kunnen de Goedzak afhalen bij hun lokale supermarkt en deze vullen met speelgoed waar ze iemand anders blij mee willen maken. Vervolgens kan de zak weer worden ingeleverd bij de supermarkt en wordt het ingezamelde speelgoed gedoneerd aan een lokaal goed doel. Dit kan de Voedselbank zijn, maar ook een kinderdagverblijf of een buurtcentrum. Elke Albert Heijn is vrij om zijn eigen bestemming te kiezen. De Goedzak is vanaf 14 november af te halen bij diverse filialen van Albert Heijn. Voor meer informatie over de actie of handige informatie over deelname kun je een bezoek brengen aan de website van Albert Heijn.

Bron foto’s: Albert Heijn

2 gedachten over “Goedzak”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *