De Vrije Vogel

De Vrije Vogel in Deventer

Met grote regelmaat schrijf ik over alle leuke hotspots die ik ontdek in Deventer en omgeving, ik moet binnenkort echt maar eens een overzichtsartikel maken van al deze leuke plekken! Vandaag heb ik ook weer een echte aanrader voor jullie. Liefhebbers van vintage, brocante en design kunnen in Deventer hun hart ophalen bij De Vrije Vogel: een prachtige winkel in één van de gezelligste straten van Deventer.

De Vrije Vogel

De Vrije Vogel werd in augustus 2012 opgericht door Simone van der Geld. Zij wilde een winkel beginnen waar mensen zich thuis zouden voelen. De inrichting van de winkel is dan ook zoals zij haar eigen huis zou inrichten met spullen die zij zelf mooi vindt. De winkel heeft een bijzondere selectie van producten, zowel oud als nieuw, die kwalitatief goed, eerlijk en origineel zijn. Dit maakt De Vrije Vogel een plek waar je je ogen uitkijkt, iedere keer weer iets nieuws ontdekt en volop geïnspireerd kunt raken.

De Vrije Vogel

Je vindt De Vrije Vogel in één van de leukste winkelstraten van Deventer, de Walstraat. Eerst zat de winkel in een gezellig hoekje van de Walstraat gevestigd, maar sinds kort is de winkel verhuisd en is deze heel duidelijk aanwezig in de straat wat de drempel om de winkel even binnen te stappen aanzienlijk heeft verkleind. Het nieuwe pand is mooi ruim van opzet met volop ruimte voor alle producten en met veel lichtinval van de ramen aan de voor- en achterzijde van de winkel.

De Vrije Vogel

De winkel heeft een fijne sfeer en biedt een unieke mix van vintage, brocante en modern design. In het zeer uiteenlopende assortiment vindt je kaarten, posters, slingers, notitieboekjes, sieraden, servies, textiel, speelgoed, vazen, fotolijsten, zeepjes en zelfs meubels. In dit assortiment vind je zowel vintage items als producten van merken als Klippan, Studio Inktvis, Bredemeijer, Cole & Son, Hübsch, House of RYM en Superliving.

De Vrije Vogel

Je vindt De Vrije Vogel in Deventer aan de Walstraat 23. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.30 uur. Voor meer informatie over deze leuke winkel of om het assortiment te bekijken in de webshop kun je een bezoek brengen aan de website van De Vrije Vogel

Ook leuk in Deventer:There are 2 comments

Add yours

Post a new comment