biologische markt Roosendaal.

Biologische markt Roosendaal

Elke vrijdag laat ik jullie op Awkward Duckling kennismaken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Vandaag is het de beurt aan de biologische markt Roosendaal die na een periode van afwezigheid op zijn vertrouwde locatie weer helemaal terug is aan de Nieuwe Markt.

biologische markt Roosendaal

Sinds november 2016 wordt de biologische markt in Roosendaal weer wekelijks georganiseerd aan de Nieuwe Markt in het centrum van Roosendaal. Vanwege een herinrichting van de Nieuwe Markt verlieten de marktkooplieden een half jaar daarvoor deze locatie en was de markt te bezoeken aan de Dr. Brabersstraat, maar deze locatie bleek toch niet zo’n succes te zijn voor de ondernemers. Gelukkig is de markt nu weer op de oude, vertrouwde locatie te bezoeken. De biologische markt Roosendaal is een kleine markt bestaande uit enkele kramen. Elke donderdag vind je hier in ieder geval een biologische slagerij, een groente- en fruitkraam, een kaasboer en een bakker.

biologische markt Roosendaal

De biologische markt Roosendaal vindt elke donderdag plaats van 10.00 uur tot 16.00 uur op de Nieuwe Markt in Roosendaal. Kijk voor meer informatie over de biologische markt en alle andere wekelijkse markten in Roosendaal op de Facebookpagina van de markten in Roosendaal.

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/pg/Markten-in-Roosendaal-329583620484553/There are no comments

Add yours