Aanschuifdiner Uit Je Eigen Stad

Aanschuifdiner van Uit Je Eigen Stad: de herfsteditie

Drie maanden geleden organiseerde Uit Je Eigen Stad een gezellig aanschuifdiner bij hun eigen Stadsboerderij. Ruim 60 aanwezigen genoten van een uitgebreid diner aan een lange tafel midden op het land. Nu is het de hoogste tijd voor een herfsteditie! Op woensdag 30 november is iedereen welkom om een hapje mee te eten bij het gezellige aanschuifdiner van Uit Je Eigen Stad aan één grote tafel in de kas.

De zomereditie van het aanschuifdiner was een groot succes dus kon een herfsteditie natuurlijk niet uitblijven. Voor de gelegenheid zal het à la carte restaurant een avond de deuren sluiten en worden de deuren van de kas geopend. Er wordt gekookt met de producten van eigen land en dat maakt dit diner extra bijzonder. Er zal voor ieder wat wils worden geserveerd: vleesgerechten, visgerechten en groentegerechten. Natuurlijk ontbreken ook de drankjes niet en wordt de maaltijd afgesloten met een dessert en koffie en thee op tafel.

Het aanschuifdiner van Uit Je Eigen Stad vindt plaats op woensdag 30 november van 18.00 uur tot 20.30 uur bij de Stadsboerderij van Uit Je Eigen Stad aan de Marconistraat 39 in Rotterdam. De plekken voor het diner zijn beperkt en hiervoor moet gereserveerd worden via de website van Uit Je Eigen Stad. Voor slechts €28,50 eet en drink je al gezellig mee.

Bron foto: https://www.facebook.com/uitjeeigenstad/



There are no comments

Add yours