Veggie Fair

Veggie Fair

Aankomend weekend is het weer tijd voor de jaarlijkse Veggie Fair: een gezellige lifestyle event voor iedereen die bewust en duurzaam leeft en gek is op vega eten. Je maakt hier kennis met mooie producten en bedrijven en kunt deelnemen aan diverse activiteiten.

De Veggie Fair is het grootste veggie evenement in Nederland en wordt jaarlijks georganiseerd op Landgoed De Olmenhorst. Tijdens de Veggie Fair maak je kennis met de mooie producten en diensten van meer dan 40 standhouders. Zo vind je hier stands van onder andere de Vegetariërsbond, Heavenly Cupcakes, GRO, Happy Herbi, Wilmersburger, Powerpeul, The Dutch Weedburger, Veggie 4U, Seitan Chefs, Viva Las Vega’s en Lekker in een Potje. Op het programma vindt je onder andere een yogasessie met Anet Schaag, een kookdemonstratie van Martine van Haperen waarin je zelf vleesvervangers leert maken, muzikale sessie van Amado en een workshop Veggie ondernemen van Caroline Ligtenberg.

De Veggie Fair vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur op Landgoed De Olmenhorst aan de Lisserweg 481 in Lisserbroek. De toegang is gratis, maar voor sommige workshops geldt een extra vergoeding. Voor meer informatie over de fair en het programma kun je een kijkje nemen op de website van de Veggie Fair.

Bron foto: https://www.facebook.com/VeggieFair/There are no comments

Add yours