Sonsbeekmarkt

Sonsbeekmarkt

Elke vrijdag laat ik jullie op Awkward Duckling kennismaken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Vandaag is het de beurt aan de Sonsbeekmarkt in Arnhem: een gezellige maandelijkse streekmarkt waar je prachtige lokale producten vindt, maar waar je ook kunt genieten van de verrassende festivalprogrammering bestaande uit straattheater, muziek, natuurbeleving en inspirerende workshops.

Sonsbeekmarkt

Elke eerste zondag van de maand bruist het Sonsbeekpark in Arnhem van de gezelligheid tijdens de Sonsbeekmarkt. De markt is een mix tussen een streekmarkt en een buitenfestival en weet elke maand weer te verrassen met een prachtig aanbod aan producten, maar ook aan entertainment. Op de Sonsbeekmarkt vind je een ontzettend uitgebreid assortiment aan (lokale) producten. Zo kun je hier de stands van De Streekbakker, Powerpeul, Het Ciderhuis, Willem & Drees, Geitenboerderij Eureka, Wijnmakerij de Betuwe, De Bijenhof, Luscious Loaf, Boerderij Ruimzicht, Caramelz, Jersey Vlees en Lekker de Liemers Streekproducten bezoeken. Ook op het gebied van non-food zijn er meer dan genoeg stands te bezoeken. Zo kun je hier de stands van bijvoorbeeld Bloemen in de Tuin, Circus Patz, Bewust Puur, Roest Wonen, Qurrent, Papierkraam, Het Tuinkantoor en Werfzeep vinden. Voor een hapje en een drankje bezoek je de foodtruck van onder andere Mr. Maisguy, Vive La Crêpe, Let’s Coffee Mobile en Keukengebeuren. De festivalprogrammering is elke keer weer anders.

Sonbeekmarkt

De Sonsbeekmarkt vindt elke eerste zondag van de maand plaats van 11.00 uur tot 18.00 uur in het Sonsbeekpark aan de Tellegenlaan 3, naast Stadsvilla Sonsbeek en tegenover het hertenkamp in Arnhem. De toegang is geheel gratis. Voor meer informatie over de komende edities en de markt kun je een bezoek brengen aan de website van de Sonsbeekmarkt.

Ook leuk in Arnhem:

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto 1: Foodblabla
Bron foto 2: Masha Bakker
Bron foto 3: Sonsbeekmarkt

1 gedachte over “Sonsbeekmarkt”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *