Kiind tijdschrift

Kiind webshop

Dat ik groot fan ben van Kiind is allang geen geheim meer. Al eerder liet ik jullie op Awkward Duckling kennismaken met het Kiind magazine en het boek Opvoeders en Huttenbouwers en voor alle liefhebbers organiseert het tijdschrift ook nog eens jaarlijks het Kiind Festival waar je naast een heleboel leuke workshops en activiteiten ook kennismaakt met een flink aantal mooie en duurzame merken. Helaas kon ik dit jaar niet aanwezig zijn bij het festival, maar sinds kort kunnen we ook op één overzichtelijke plek kennismaken met al deze mooie merken in de nieuwe Kiind webshop.

Kiind webshop

Kiind is een ontzettend veelzijdig tijdschrift met een sterke antroposofische grondslag. Zowel in het tijdschrift als in de overige producten en activiteiten van Kiind ligt de nadruk op duurzaamheid, gezondheid en bewust opvoeden en deze visie sluit uitstekend aan op mijn opvattingen omtrent de opvoeding en verzorging van mijn kinderen. Ik ben nog steeds altijd op zoek naar duurzame verzorgingsproducten, kledingstukken en speelgoeditems voor mijn kinderen en dat kan af en toe best wel eens een hele opgave zijn. Er zijn tegenwoordig een heleboel leuke webshops met een uitgebreid assortiment, maar vaak zoek je je het ongans om precies dát te vinden wat je voor ogen hebt. Kiind wil hiervoor een oplossing bieden in de vorm van de Kiind webshop. Op één locatie verzamelen zij de meest duurzame, gifvrije, eerlijke en gewilde producten voor kinderen.

Kiind webshop

In de Kiind webshop vind je natuurlijk de Kiind producten, zoals de boeken en tijdschriften, maar ook producten voor de babyuitzet, kleding, draagdoeken en -zakken, textiel, speelgoed, verzorgingsproducten en allerlei handige benodigdheden omtrent voeding. Kiind werkt voor deze webshop op dit moment al samen met de webshops van Little Greeny, Ik & Buiten, De Kleine Lama en De Groene Vrouw en ik vermoed zo dat de samenwerkingen nog verder worden uitgebreid. In de webshop vind je nu al mooie producten van bijvoorbeeld Little Frog, Barefoot, Lovea, Petit & Jolie, Klean Kanteen, Squiz en Tula.

Kiind webshop

De bestelling van de producten verloopt via de webshop van Kiind, maar de daadwerkelijke levering van de producten verloopt via de magazijnen van de individuele webwinkels waar Kiind mee samenwerkt. De verzendkosten zijn echter al in de prijs van de producten doorberekend. Dit zorgt er wel voor dat de producten iets duurder zijn dan wanneer je ze bij de oorspronkelijke webshop zou bestellen. Nou, flink wat duurder eigenlijk. Echter, je bespaart zo wel de verzendkosten en je shopt zo eenvoudig bij jouw favoriete webwinkels op één locatie en dat is voor veel online shoppers ook zeker wat waard. Wil je zelf eens een kijkje nemen in het assortiment? Bezoek dan de webshop van Kiind.

Update: Helaas is er besloten om de Kiind webshop te sluiten. Je kunt op de website nog wel terecht voor het bestellen van boeken en tijdschriften. There are 2 comments

Add yours

Post a new comment