Cool It Down

Cool It Down

Op 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, geeft Instock een lesje in afkoelen. Tijdens een ontzettend leuk event op hun locatie in Amsterdam zullen natuurwetenschapper Boy Vissers en Wessel van Eeden van Justdiggit in een serie milieuexperimenten laten zien wat de gevolgen zijn van klimaatverandering. Boy Vissers zal in een aantal experimenten demonstreren wat de verhoogde CO2 concentratie in onze zeeën en onze lucht doet met ons toekomstige voedselaanbod en wat we daaraan kunnen doen. Het motto van Justdiggit is ‘als we de aarde kunnen opwarmen, dan kunnen we deze ook weer afkoelen’ en Wessel van Eeden zal dan ook tijdens deze avond meer vertellen over hun heldere en simpele oplossing voor klimaatverandering.

Wil je aanwezig zijn bij dit event? Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Instock voor €9,50 (inclusief drankje en hapje). Cool It Down vindt plaats op maandag 10 oktober van 18.00 uur tot 19.30 uur en aansluitend vindt er een diner plaats (welke niet inbegrepen is bij de prijs) in het Instock restaurant aan de Czaar Peterstraat 21 in Amsterdam.

Bron foto: InstockThere are no comments

Add yours