Zero Waste Lifestyle Event

Zero Waste Lifestyle Event *geannuleerd*

Lezers die mijn Facebookpagina volgen kan het niet zijn ontgaan: binnenkort vindt het allereerste Zero Waste Lifestyle Event plaats! Begin dit jaar kwamen diverse zero waste bloggers uit ons land samen voor de eerste zero waste blogger meeting en dit beviel zo goed dat Yvonne van Y Fair Productions besloot om zero waste bloggers en andere beginnende en gevorderde zero wasters samen te brengen voor een inspirerende middag die geheel in het teken staat van de zero waste lifestyle.

Het Zero Waste Lifestyle Event vindt plaats op 9 oktober in Amsterdam. Tijdens het event komen de initiatiefnemers achter de mooie initiatieven Bloemenstorm en de Biogasboot aan het woord en daarna vindt er een interessante paneldiscussie plaats met diverse interessante stellingen over allerlei aspecten van de zero waste lifestyle. Daarnaast maak je natuurlijk kennis met andere zero wasters, kun je volop ervaringen uitwisselen en ideeën opdoen en natuurlijk jouw favoriete bloggers ontmoeten. De dagvoorzitters van het event zijn Nicky en Jessie die jullie vast wel kennen van Opgemärkt en Emma + John.

Het Zero Waste Lifestyle Event vindt plaats op zondag 9 oktober van 13.30 uur tot 17.00 uur in het Conscious Hotel aan de Overtoom 519 in Amsterdam. Deze locatie is natuurlijk uitermate geschikt voor zo’n event omdat het Conscious Hotel een zeer duurzame onderneming is. Ze streven naar een groen en eco-vriendelijk verblijf en organiseren regelmatig zero waste diners. Het Conscious Hotel zal ook tijdens het event zorgen voor de (bio) hapjes en drankjes. Kaartjes zijn nu al te koop via de Facebookpagina van het Zero Waste Lifestyle Event. Tot en met 18 september zijn er nog early bird tickets te bestellen voor €16,95, daarna zal de prijs van een ticket €19,95 zijn. Deze tickets zijn tot 9 oktober te bestellen. Met dit ticket ontvang je toegang en tijdens het event onbeperkt koffie, thee, EARTH Water en bio snacks. Tevens ontvang je na 9 oktober een leuke mail met allerlei kortingscodes van mooie zero waste merken. Dat is nog eens mooie deal toch? Ik ben er in elk geval bij! Zie ik jullie in het Conscious Hotel op 9 oktober?

Update: Helaas waren er niet genoeg kaartjes verkocht en kon het Zero Waste Lifestyle Event niet doorgaan. There are 2 comments

Add yours

Post a new comment