Streekmarkt Holten

Streekmarkt Holten

Elke vrijdag laat ik jullie op Awkward Duckling kennismaken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Vandaag is het de beurt aan de duurzame streekmarkt Holten die twee keer per jaar wordt georganiseerd in het centrum van de stad.

Streekmarkt Holten

De streekmarkt Holten is een markt die twee keer per jaar wordt georganiseerd en die geheel in het teken staat van duurzaamheid. Elk jaar vindt de markt plaats in april en in oktober.  Je maakt hier kennis met heerlijke producten uit de regio, veelal biologisch. Zo is bijvoorbeeld de biologisch streeksupermarkt Biologisch Made Easy aanwezig, maar ook stands van een imker uit Bathmen en Kruidenhuis de Vlo. Natuurlijk is er ook volop aandacht voor non-food. Zo zijn er diverse stands aanwezig waar je bijvoorbeeld informatie kunt inwinnen over zonnepanelen, hergebruik van gereedschap en recycling.

Streekmarkt Holten

De aankomende editie van de streekmarkt Holten die dit weekend plaatsvindt is alweer de 10e editie. Deze editie staat in het thema van duurzame mobiliteit. Naast een heleboel mooie biologische en lokale producten vindt je op de markt dus ook de nieuwste duurzame auto’s. Zo kun je hier zelfs een proefrit maken in de eerste waterstofauto in Nederland, maar ook de nieuwste Prius en de nieuwste elektrische BMW motorscooter bewonderen.

Streekmarkt Holten

De streekmarkt Holten vindt twee keer per jaar, in het voorjaar en in het najaar, plaats op de Smidsbelt in het centrum van Holten. Voor meer informatie over de markt en actuele data neem je een kijkje op de website van Duurzaam Holten.

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/pg/duurzaamholten/There are no comments

Add yours