Koken met Van Boven

Kijktip: Koken met Van Boven

Vanaf maandag kunnen we weer genieten van alle tips en trucs van chef en kookboekauteur Yvette van Boven in nieuwe afleveringen van Koken met Van Boven. In deze ontzettend leuke serie deelt Yvette van Boven haar keukengeheimen, recepten en favoriete adressen in het land.

Alhoewel ik sowieso gek ben op kookprogramma’s heeft Koken met Van Boven toch een flink streepje voor. Het programma is uniek door de no nonsense benadering van Yvette van Boven in de keuken en de sterke nadruk op duurzame en pure ingrediënten. Yvette van Boven neemt de kijkers mee het land in en laat zien hoe producten gemaakt worden, wat het verhaal erachter is en wat voor heerlijks je ermee kunt bereiden. Je doet zo dus niet alleen een heleboel inspiratie op in de keuken, maar je leert ook nog eens de fijnste plekjes in eigen land kennen. In het nieuwe seizoen van Koken met Van Boven leer je bijvoorbeeld hoe je zelf pindakaas kunt maken, vist ze naar ansjovis in de Oosterschelde en laat ze de kijkers kennismaken met de groente van de toekomst.

Het nieuwe seizoen van Koken met Van Boven wordt vanaf maandag 19 september om 20.25 uur uitgezonden bij de VPRO op NPO2. Bezoek ook zeker eens de website van Koken met Van Boven om oude afleveringen terug te kijken of recepten op te zoeken.

Bron foto: Stormy Minutes/VPROThere are 2 comments

Add yours

Post a new comment