Green Fashion Event

Green Fashion Event

Het Green Fashion Event is een festival waar alles draait om duurzame mode. Op het Honigcomplex in Nijmegen maak je op deze dag kennis met de vele gezichten van groene fashion: duurzame merken, vintage en tweedehands, kledingruil en nog veel meer moois.

Het Green Fashion Event heeft als missie om bewustwording van duurzame fashion te bevorderen door duurzame lokale ondernemingen onder de aandacht te brengen en daarmee Nijmegen als groene fashion stad op de kaart te zetten. Tijdens het event maak je kennis met mooie groene initiatieven op fashiongebied en raak je volop geïnspireerd. Op de markt vind je diverse kramen met natuurlijke, duurzame en eerlijke producten zoals de handgemaakte leren tassen van Anna Treurniet, de natuurlijke wasmiddelen van Home Made zonder troep, vegan duurzame kleding van Wolf and Storm, Stadskruidentuin Nijmegen en natuurlijk is het Nijmeegse duurzame warenhuis Van Nature ook aanwezig. Op de catwalk kun je prachtige duurzame fashion bewonderen van getalenteerde deelnemers zoals Moyzo. Er wordt een kledingruilbeurs georganiseerd en daarnaast zijn er ook diverse lezingen en workshops bij te wonen. Zo geeft Atelier ByDo een workshop waarin je ontdekt welke stijl bij jou past en Tijdens het event wordt ook de Groene Route bekendgemaakt: een route met groene hotspots in Nijmegen.

Het Green Fashion Event vindt plaats op zondag 2 oktober van 12.00 uur tot 18.00 uur in De Kube op het Honigcomplex in Nijmegen. Voor meer informatie over het event en de programmering kun je een kijkje nemen op de website van het Green Fashion Event.There are no comments

Add yours