Chickslovefood

Chickslovefood Het Meal Planning Kookboek

Wie een beetje bekend is in blogland zal zeker niet onbekend zijn met Chickslovefood. Met een succesvol kookblog, 2 kookboeken op hun naam, diverse mediaoptredens en een tweede blog over ouderschap timmeren Nina en Elise van Chickslovefood behoorlijk aan de weg en binnenkort verschijnt alweer hun derde kookboek: Het Chickslovefood Meal Planning Kookboek.

Na het enorme succes van hun eerdere kookboeken, het 5 or less-kookboek en het skinny six kookboek, verschijnt in oktober hun derde kookboek waarin alles draait om mealplanning. Dat mealplanning centraal staat in hun nieuwe boek is niet verwonderlijk: de meiden staan bekend om hun praktische en toegankelijke manier van koken en mealplanning is momenteel helemaal hip. We willen allemaal gezond en verantwoord eten, maar door tijdsgebrek wordt er toch te vaak gekozen voor een snelle snack tussendoor of worden soms zelf maaltijden overgeslagen. Met een goede planning kan dit worden voorkomen. Het nieuwe kookboek staat boordevol recepten met slechts 5 ingrediënten of minder die uitstekend van tevoren klaar te maken zijn. Zo is de bereiding eenvoudig en kun je de maaltijden zo inplannen dat je gedurende de week altijd iets gezonds voor handen hebt. In het boek vind je handig meeneem-ontbijtjes, eenvoudige ovenschotels, gezonde lunches en natuurlijk ook een aantal Sinner Sunday recepten.

De release van het Chickslovefood Meal Planning Kookboek staat gepland voor 26 oktober. Het boek is nu al te reserveren voor €19,99. Neem ook zeker eens een kijkje op de website van Chicklovefood voor een heleboel fijne recepten en alvast een preview van hun boek.

Bron foto: ChickslovefoodThere is 1 comment

Add yours

Post a new comment