Biologische Markt Zutphen

Biologische Markt Zutphen

Elke vrijdag laat ik jullie op Awkward Duckling kennismaken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Vandaag is het de beurt aan de biologische markt in Zutphen: een warenmarkt in het gezellige centrum van de stad waar je terecht kunt voor al je wekelijkse biologische boodschappen.

Biologische Markt Zutphen

Zoals jullie misschien wel weten ben ik ontzettend fan van Zutphen. Ik geniet elk bezoek weer van de positieve sfeer in de stad en alle leuke hotspots in het centrum. In Zutphen ben je ook aan het goede adres voor de markt. Maar liefst drie maal per week vindt er in Zutphen een warenmarkt plaats waarvan twee er in het centrum worden georganiseerd. De donderdag is gereserveerd voor zowel een reguliere warenmarkt als een biologische markt.

Biologische Markt Zutphen

De biologische markt op donderdag in het centrum van Zutphen is niet erg uitgebreid, maar biedt een fijne selectie aan verse waren. Zo vind je op de markt onder andere de kramen van Bioakker voor biologische groente en fruit, Biologische Schapenhouderij Lombok met vlees, vleeswaren en schapenvachten, de Meander met biodynamische groente en fruit, Sallands Houtovenbrood en de biologische kruidenkraam Spices and More. De biologische markt en de reguliere warenmarkt lopen door elkaar heen waardoor het soms even zoeken is naar de biologische kramen, maar de markt is zo gezellig dat dit zeker geen straf is.

Biologische Markt Zutphen

De biologische markt in Zutphen vindt elke donderdag plaats van 08.00 uur tot 13.00 uur op de Lange Hofstraat en een gedeelte van de Groenmarkt. Voor meer informatie over deze markt kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van de biologische markt Zutphen.

Ook leuk in Zutphen:

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

2 gedachten over “Biologische Markt Zutphen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *