YogaNacht

YogaNacht Amsterdam

Op zaterdag 10 september vindt de YogaNacht Amsterdam plaats, een bijzonder event waarbij je in één avond kennismaakt met alles wat Amsterdam te bieden heeft op het gebied van yoga, meditatie en gezonde voeding. Maak kennis met diverse stijlen yoga, volg inspirerende workshops, leer over gezonde voeding en sluit de avond goed af met een dansje en drankje.

De YogaNacht Amsterdam vindt dit jaar voor de allereerste keer plaats, maar pakt al groots uit. Ruim 40 yogastudio’s nemen deel aan deze avond en openen hun deuren voor het publiek. Je kunt deelnemen aan yogasessies met live muziek of een dj, lezingen over yoga of voeding, yoga en dans, meditatiesessies en workshops.  Yogastudio’s in alle stadsdelen nemen deel aan deze bijzondere avond en trekken alles uit de kast om de bezoekers op een verrassende manier kennis te laten maken met hun studio en hun cursusaanbod. Vanaf 21.00 uur opent Club Lite de deuren met een speciaal programma en van 23.00 uur tot 02.00 uur vindt hier ook het spetterende eindfeest plaats om de avond feestelijk af te sluiten.

De YogaNacht Amsterdam vindt plaats op 10 september vanaf 17.00 uur. Een ticket kost €19,- en geeft toegang tot de ruim 40 deelnemende studio’s en meer dan 80 events deze avond, inclusief de afterparty in Club Lite. Een deel van de opbrengsten van de YogaNacht gaat naar stichting ‘Because we Carry’ dat begonnen is met het uitdelen van draagdoeken aan vluchtende moeders en kinderen op Lesbos, maar ondertussen is uitgegroeid tot een grotere organisatie die wekelijks teams van vrijwilligers naar Lesbos stuurt om daar mensen op de vlucht te helpen. Voor het bestellen van tickets of meer informatie over het event kun je een bezoek brengen aan de website van YogaNacht Amsterdam.There are 2 comments

Add yours

Post a new comment