Uit Je Eigen Stadsmarkt

Uit Je Eigen Stadsmarkt

Elke vrijdag laat ik jullie op Awkward Duckling kennismaken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Vandaag is het de beurt aan de Uit Je Eigen Stadsmarkt: een wekelijks terugkerende markt opgezet door het ontzettend leuke Rotterdamse initiatief Uit Je Eigen Stad, die we al kennen van hun aanschuifdiner en hun nieuw geopende winkel en restaurant Uit Je Eigen Stad CS.

Uit Je Eigen Stad CS

De Uit Je Eigen Stadsmarkt vindt elke zaterdag en zondag plaats op het terrein van de Stadsboerderij van Uit Je Eigen Stad. In de winter vindt de markt binnen plaats, in de zomer buiten op het terrein. Op de Stadsmarkt vind je heerlijke verse producten die zelf zijn geteeld op de stadsboerderij van Uit Je Eigen Stad, maar je kunt hier ook boodschappen halen van een heleboel partners waar Uit Je Eigen Stad mee samenwerkt. Zo shop je hier het heerlijke brood van de Bakkerswerkplaats, Oesterzammen kweeksets van Rotterzwam, bier van De Kaapsche Brouwers, biologische sap van De Buytenhof, meel van de Schiedamse Molens en koekjes van Het Blauwe Hek. Stuk voor stuk mooie lokale initiatieven waar je op de markt kennis mee maakt.

Uit Je Eigen Stadsmarkt

Naast dat je op de gezellige markt kunt winkelen voor allerlei verse en lokale producten worden er nog diverse andere activiteiten georganiseerd tijdens de marktdagen. Zo kun je bijvoorbeeld de komende tijd zelf een vers boeket plukken in de bloementuin. In de agenda van Uit Je Eigen Stad vind je altijd een actueel overzicht van de marktdagen en de aanvullende activiteiten op en rondom de Stadsboerderij.

Uit Je Eigen Stadsmarkt

De Uit Je Eigen Stadsmarkt vindt elke zaterdag en zondag plaats van 10.00 uur tot 16.30 uur bij de stadsboerderij van Uit Je Eigen Stad. Natuurlijk kun je ook op andere dagen van de week terecht bij de de stadsboerderij van Uit Je Eigen Stad en de nieuwe vestiging op Rotterdam Centraal voor een heerlijke maaltijd en lokale boodschappen. Neem ook zeker eens een kijkje op de website van Uit Je Eigen Stad voor een overzicht van al hun activiteiten.

Ook leuk in Rotterdam:

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto’s 1, 3 en 4: https://www.facebook.com/uitjeeigenstad/
Bron foto 2: Uit Je Eigen Stad

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *