Thug Kitchen Feestvoer

Thug Kitchen Feestvoer

Het is een mooie maand voor liefhebbers van vegetarische en veganistische kookboeken. Eerder deze maand verscheen alweer het derde boek van Green Kitchen Stories en nu is ook het nieuwe boek van Thug Kitchen verkrijgbaar: Thug Kitchen Feestvoer.

Voor wie nog niet bekend is met Thug Kitchen zal ik een korte introductie schrijven. Thug Kitchen is een Amerikaans blog dat wereldberoemd werd met hun motto ‘Eat Like You Give A Fuck!’ en hun no nonsense benadering van voeding. Met hun relatief eenvoudige en smakelijke plantaardige recepten willen ze gezond en plantaardig koken voor een groot publiek toegankelijk maken zodat we met z’n allen wat gezonder gaan leven. Hun eerste kookboek, Thug Kitchen, verscheen in 2015 en was wereldwijd een enorm succes. Hun tweede boek, Thug Kitchen Feestvoer, verschijnt deze maand en ook dit boek staat boordevol recepten, dit keer voor diverse speciale gelegenheden. In het boek vind je meer dan 100 nieuwe recepten voor verjaardagen, feestdagen en andere bijzondere dagen waarbij je flink wilt uitpakken en voor een groot gezelschap moet koken. Denk bijvoorbeeld aan grote schalen paella, wafels, salades, sliders en nachos. Alle recepten zijn, zoals je mag verwachten van Thug Kitchen, plantaardig en boordevol smaak en karakter!

Thug Kitchen Feestvoer verscheen al in 2015 in het Engels maar is vanaf 11 augustus ook in het Nederlands verkrijgbaar. Je kunt het boek onder andere hier bestellen voor €24,95. Neem ook zeker eens een kijkje op het blog van Thug Kitchen voor meer heerlijke recepten.There are 2 comments

Add yours

Post a new comment

CommentLuv badge