PuurFair

PuurFair 2016

Op 18 september vindt de tweede editie van de PuurFair plaats: een beurs waar alles draait om een duurzame lifestyle en de toekomst van duurzaamheid. Op de beurs maak je kennis met mooie duurzame initiatieven, proef je heerlijke biologische hapjes en drankjes en neem je deel aan diverse workshops en lezingen voor jong en oud.

De PuurFair bestaat dit jaar uit zes themapleinen: wonen, energie, voeding, lifestyle, crowdfunding en mobiliteit en vrije tijd. Ieder themaplein heeft zijn eigen stands en activiteiten, zo kun je bijvoorbeeld de stands van Better Candy, Qurrent, nOeser, BinBang, Nudge, Vegetariërsbond, Dutch Weed Burger, Charly’s All is Fair, Vandebron en Lola Quinoa bezoeken. Naast de stands kun je op de PuurFair ook diverse lezingen en workshops bijwonen. Zo kun je een eetbare plantenwandeling doen in het park, een Thaise theeceremonie bijwonen, leren hoe je raamtuinen maakt, leren hoe je zelf afval kunt verminderen en hoe je aan afvalscheiding doet en kennismaken met natuurlijke cosmetica.

De PuurFair vindt plaats op 18 september van 10.00 tot 18.00 in de Zuiveringshal West op het Westergasterrein in Amsterdam. De beurs werkt met het waardebepaling achteraf systeem: dit houdt in dat bezoekers zelf achteraf bepalen wat ze willen betalen voor hun ticket. Voor €10,- zijn de kosten gedekt, maar vond je het event minder of juist meer waard dan kun je zelf de bepalen hoeveel je uiteindelijk betaalt voor het ticket. Via de website van de PuurFair kun je tickets bestellen en hier vind je ook meer informatie over het event en de deelnemers.

Bron foto: https://www.facebook.com/PuurFair/There are no comments

Add yours