Landelijke Appelplukdag

Landelijke Appelplukdag 2016

De Landelijke Appelplukdag 2016 staat weer voor de deur: dé dag in het jaar waar iedereen wordt uitgenodigd om een bezoek te brengen aan een boomgaard bij jou in de buurt om naar hartenlust met het hele gezin appels te plukken om vervolgens in de keuken al deze heerlijke appels om te toveren tot fantastische gerechten, gebakjes en taarten.

Tijdens de Landelijke Appelplukdag openen tientallen fruitteeltbedrijven in heel Nederland de deuren voor het publiek. Iedereen mag hun eigen appels komen plukken en op deze manier maak je op een leuke en laagdrempelige manier kennis met de fruittelers in ons land. Daarnaast organiseren veel van de deelnemende bedrijven ook leuke activiteiten voor zowel jong als oud, zoals proeverijen, wandelingen door de boomgaard en activiteiten voor kinderen. Veel bedrijven hebben daarnaast een eigen landwinkel waar je kennis kunt maken met diverse mooie (streek)producten.

De Landelijke Appelplukdag vindt dit jaar plaats op zaterdag 24 september. Voor meer informatie over deze open dag en voor een volledig overzicht van alle deelnemende fruitteeltbedrijven kun je een bezoek brengen aan de website van de Landelijke Appelplukdag.There are no comments

Add yours

CommentLuv badge