Kooltje

Kooltje

Dat groente steeds hipper wordt zal niemand zijn ontgaan. 2016 is niet voor niets uitgeroepen tot het Jaar van de Boon en ook koken we steeds meer met vergeten groenten. Het ideale moment dus voor de creatieve koppen van Atelier Kok & Bonnier, voorheen Havermoutje, om hun nieuwste boek ‘Kooltje’ te lanceren. Dit boek staat boordevol recepten met allerlei koolsoorten die volop verkrijgbaar zijn in ons land.

De personen achter Atelier Kok & Bonnier zijn Pascalle Bonnier en Mathijs Kok. Zij begonnen eind 2013 met hun Instagramaccount Havermoutje waar ze diverse recepten met havermout deelden. Hun creativiteit in de keuken bleef niet onopgemerkt en al snel volgde een website en in 2015 hun eerste kookboek ‘Havermoutje‘. Dat de twee nog veel meer in hun mars hadden toonden ze al met hun kookboek ‘Nootje‘ dat eind 2015 verscheen en binnenkort verschijnt alweer hun derde kookboek welke deze keer volledig in het teken staat van kool. Het boek bevat maar liefst 70 verschillende recepten met bekende en minder bekende koolsoorten zoals bloemkool, groene kool, boerenkool, paksoi, spruitjes en broccoli.

Het kookboek ‘Kooltje’ is vanaf 4 oktober verkrijgbaar en kun je onder andere hier bestellen voor €19,99. Ook de eerdere kookboeken van Pascalle en Mathijs, ‘Havermoutje‘ en ‘Nootje‘, zijn hier te bestellen. Breng vooral ook eens een bezoek aan de website van Atelier Kok & Bonnier.

Dit artikel bevalt affiliatelinks naar Bol.com. Lees voor meer informatie mijn disclaimer. 

Bron foto: http://www.kok-bonnier.nl/There are 2 comments

Add yours

Post a new comment