Kiind Festival

Kiind Festival

Het zal ondertussen allang niet meer als een verrassing komen dat ik groot fan ben van het tijdschrift Kiind na lovende artikelen over hun nieuwe papieren uitgave van het tijdschrift Kiind en hun boektijdschrift Opvoeders en Huttenbouwers. Daarom vind ik het ook heel erg leuk om aan te kondigen dat er ook dit jaar een heus Kiindfestival wordt georganiseerd waar het heerlijk vertoeven is voor ouders en kinderen!

Kiind is een online en offline platform dat eerlijk is over ouderschap en informeert over gezond en relaxter leven met kinderen onder het motto ‘huttenbouwen is ook opvoeden’ en dat is precies wat je ook kunt verwachten van het Kiindfestival dat wordt georganiseerd op zaterdag 17 september. Het Kiindfestival vindt dit jaar voor de 3e keer plaats en biedt voor zowel volwassenen als kinderen van 0 tot ongeveer 8 jaar oud een divers en leuk programma. Het hele festival staat dit jaar in het teken van Grenzeloos en dit zie je terug in het diverse foodaanbod met inspiratie uit diverse wereldkeukens en in wijsheden van over de hele wereld.

Kiind Festival

Je kunt genieten van allerlei lekkere (biologische) hapjes en drankjes op het picknickveld en tegelijkertijd luisteren naar fijne akoestische sets van diverse bands. Je kunt heerlijk struinen over de groene markt of aanschuiven bij één van de workshops of lezingen die worden georganiseerd. Maak je geen zorgen over je kinderen want er is voor de gelegenheid gezorgd voor professionele kinderopvang door Kindercentrum Panta Rhei. Voor de kinderen worden er ook diverse workshops georganiseerd en vinden tevens diverse acts plaats in het kindertheater. Daarnaast kunnen ze deelnemen aan proefjes, knutselen, speuren in het bos, hutten bouwen en naar hartenlust springen op het grote hemelbed.

Het Kiindfestival zal plaatsvinden op zaterdag 17 september van 11.00 tot 18.00 op het terrein van het prachtige oude klooster aan de Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort. Tickets zijn verkrijgbaar via de webshop van Kiind. Een ticket voor volwassenen is €20,- (abonnees betalen €15,-) en voor een kind €8,- (abonnees betalen €6,-).

Bron foto’s: https://www.facebook.com/KiindMagazine/

2 gedachten over “Kiind Festival”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *