Gaaf Groen Jubileumfeest

Gaaf Groen Jubileumfeest

Alhoewel er steeds meer duurzame events plaatsvinden in ons land en steeds meer festivals vergroenen zijn er toch een aantal events en organisaties die al heel vroeg een platform boden voor een duurzame lifestyle. De Gaaf Groen Beurs is zo’n event en met de opening van hun Gaaf Groen Pop Up Center vorig jaar boden ze nog meer mensen de gelegenheid om het hele jaar door kennis te maken met een duurzame lifestyle op allerlei fronten. Het Gaaf Groen Pop Up Center in Alkmaar bestaat in september alweer 1 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden met een Gaaf Groen Jubileumfeest!

Gaaf Groen Jubileumfeest

Tijdens het Gaaf Groen Jubileumfeest zijn natuurlijk de vaste standhouders aanwezig met diverse workshops en activiteiten, maar ook duurzame ondernemers en organisaties die speciaal voor deze gelegenheid een weekend neerstrijken in het Pop Up Center. Zo kun je zelf een sojakaars maken bij Danielle Duurzaam, een haakworkshop volgen bij Happy Haring, hutten bouwen bij Bamboe Speelgoed, geschminkt worden bij Leonora Creatief en vegan lekkers eten bij Vegan Taarten. Ook Van Boer tot Bord is aanwezig met hun verse producten. Natuurlijk kun je ook struinen bij de diverse kramen met speelgoed, vintage kleding, houten speelgoed en boeken en buiten wordt er een snuffelmarkt georganiseerd waar diverse geïnteresseerden plaats kunnen nemen met een kleedje en de spullen die zij graag willen verkopen.

Gaaf Groen Jubileumfeest

Het Gaaf Groen Jubileumfeest vindt plaats op zaterdag 3 september van 11.00 tot 22.00 en op zondag 4 september van 11.00 tot 17.00. De entree en het parkeren bij het terrein is gratis. Je vindt het Gaaf Groen Pop Up Center aan de Meerweg 11 in Alkmaar. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van het Gaaf Groen Jubileumfeest.

Bron foto’s: http://www.gaafgroen.nl/There are no comments

Add yours