FeelGood Market

FeelGood Market

Elke vrijdag laat ik jullie op Awkward Duckling kennismaken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Vandaag is het de beurt aan de FeelGood Market in Eindhoven. Alhoewel dit geen traditionele wekelijkse versmarkt is zoals ik deze meestal bespreek vind ik deze markt toch zeker het benoemen waard omdat je hier een schat aan eerlijke en heerlijke (streek)producten vindt.

FeelGood Market

De FeelGood Market is een gezellige markt die elke maand plaatsvindt in Eindhoven. Hier staan duurzame, handgemaakte, originele en streekproducten centraal. Producten die met zorg en aandacht zijn gemaakt en met respect voor het product, de consument en de natuur. De markt maakt de naam FeelGood Market zeker waar qua aanbod en beleving. Alhoewel de markt een heel groot en divers aanbod heeft aan producten is de markt alleen al een beleving op zich: naast de vele kramen geniet je hier ook van fijne live muziek, diverse optredens, workshops en heerlijke hapjes en drankjes op een fijn terras. Zowel bij de stands als bij de activiteiten zie je de nadruk op eerlijk, handgemaakt en duurzaam terug en dat laat ieders groene hart toch sneller slaan?

FeelGood Market

Elke maand slaagt de markt er weer in om een heel diverse selectie aan aanbieders bij elkaar te verzamelen voor de markt. Qua kramen vind je hier stands met fashion, design en lifestyleproducten en daarnaast dus veel aanbieders met streekproducten en biologische voeding. Zo bezoek je hier bijvoorbeeld de stand van Bekookt met diverse soorten kroketten van streek- en seizoensproducten, Curry Leaf met hun huisgemaakte Zuid-Indiaase maaltijden, Finca-Forata-Olijfolie, Fudge-World met heel veel soorten fudge, Joey’s bakery met vers desembrood, Lekker Hotel Mama met verse smoothies, Rico’s Biokazen, Vietnamama met Vietnamees streetfood en Pieman met huisgemaakte Engelse pies.

FeelGood Market

Door de diversiteit van het programma en de fijne sfeer is de markt een leuk dagje uit voor zowel jong als oud. De FeelGood Market vindt elke 3e zondag van de maand plaats op het Ketelhuisplein bij het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven. De markt vindt plaats van 12.00 uur tot 18.00 uur en de toegang is gratis. Voor meer informatie over de markt en de aanbieders per editie kun je een kijkje nemen op de website van de FeelGood Market.

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto’s: http://feelgoodmarket.nl/There are no comments

Add yours