Utrecht

Duurzame Week Utrecht 2016

Duurzaamheid is een hot item en steeds meer bedrijven en ook gemeentes besteden aandacht aan duurzaamheid en duurzame ontwikkeling. Een goede ontwikkeling natuurlijk! Eén van deze gemeentes waar veel aandacht is voor duurzaamheid is Utrecht: van 4 tot en met 10 oktober wordt hier de Duurzame Week Utrecht georganiseerd waar volop aandacht is voor duurzame initiatieven en individuen uit de stad.

Tijdens de Duurzame Week Utrecht ontmoet je de diverse duurzame initiatieven van Utrecht. Het festival biedt een podium voor bedrijven en inwoners die op de één of andere manier duurzaam bezig zijn. Op deze manier kan de stad laten zien wat ze in huis heeft, maar wordt er ook volop aandacht besteed aan wat er nog kan gebeuren om om het nog beter te maken. Er vinden in de Duurzame Week diverse evenementen, lezingen, workshops en acties plaats. Er worden zowel activiteiten voor professionals als voor inwoners en geïnteresseerden georganiseerd zodat er volop gelegenheid is om te beleven, maar ook om te netwerken. Zo kun je tijdens deze week meegaan met een wildplukwandeling, een workshop voor een onderhoudsvrije tuin bijwonen, wordt er een duurzame markt georganiseerd en wordt er aandacht besteed aan een duurzame Dierendag.

De Duurzame Week Utrecht vindt plaats van 4 tot en met 10 oktober op diverse locaties in Utrecht. Het definitieve programma wordt op een later tijdstip nog bekend gemaakt en organisaties en individuen kunnen zich nog aanmelden met hun duurzame initiatief of zich aanmelden voor de duurzame markt. Zowel voor deze aanmeldingen als voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van de Duurzame Week Utrecht.There are no comments

Add yours

CommentLuv badge