Biologische Nieuwmarkt

Biologische Nieuwmarkt

Elke vrijdag laat ik jullie op Awkward Duckling kennismaken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Vandaag is het de beurt aan de Biologische Nieuwmarkt in Amsterdam. Nu is Amsterdam, net als andere grote steden als Utrecht en Rotterdam, rijk aan een aantal (biologische) boerenmarkten, maar de boerenmarkt op de Nieuwmarkt is toch wel één van de meest bekende markten in de stad.

Biologische Nieuwmarkt

Elke zaterdag kun je middenin het centrum van Amsterdam terecht voor één van de grotere boerenmarkten in de stad: de Biologische Nieuwmarkt. De markt bestaat al ruim 16 jaar en wordt nog steeds elke week drukbezocht door zowel inwoners van Amsterdam als toeristen. Laat je echter niet weerhouden van een bezoekje door de toeristische locatie want je vindt hier op de markt een behoorlijk aantal fijne kramen met verse en vaak lokale producten. Zo vind je hier ‘t Cereaal met brood, banket en zuivelproducten, de Pure Bio-Bakker Jan, Bonfood met macrobiotische voeding, Het Gein Delicatessen, Le Perron met hun heerlijke broden, Dolomiti voor een ijsje, de Kooihoek met biologische schapenproducten, Natuurslagerij René Pals, Versman met biologische groente en fruit, Portabella met biologische paddenstoelen, Raspberry Maxx met allerlei frambozenproducten en Natuurslagerij Rijks. Ook vind je hier diverse non-foodkramen zoals Greenliving voor natuurcosmetica en aromatherapie.

Biologische Nieuwmarkt

De biologische boerenmarkt op de Nieuwmarkt in Amsterdam vindt elke zaterdag plaats van 09.00 tot 16.00. Breng eens een bezoek aan de leuke kramen op de markt en vergeet ook zeker niet de omgeving te verkennen want er is genoeg leuks te ontdekken.

Ook leuk in Amsterdam in de omgeving van de Nieuwmarkt:

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/BiologischeNieuwmarkt/There are no comments

Add yours