amsterdam kookt

De Ekotuin op Amsterdam Kookt

Aankomend weekend vindt in Amsterdam het ontzettend leuke foodfestival Amsterdam Kookt plaats. Vorig jaar was ik hierbij aanwezig en was ik aangenaam verrast door de omvang van het festival en de veelzijdige programmering op het gebied van food en muziek. Ik kan iedereen een bezoek aan Amsterdam Kookt aanraden, vooral omdat dit jaar het festival is uitgebreid met een heuse Ekotuin van Ekoplaza!

Amsterdam Kookt

Amsterdam Kookt is een relatief nieuw foodfestival dat sinds vorig jaar wordt georganiseerd. Na het succes van die editie vorig jaar vond het festival dit jaar maar liefst drie keer plaats met de allerlaatste editie van het jaar aankomend weekend. Op Amsterdam Kookt draait alles om heerlijk eten en drinken, muziek en een heleboel gezelligheid. Op het uitgebreide terrein van de NDSM-werf verzamelen ontzettend veel verschillende foodtrucks zich met een zeer divers aanbod aan hapjes en drankjes uit alle windstreken en daarnaast geniet je hier ook van een uitgebreid muzikaal programma met artiesten zoals Eefje de Visser, HEAVN, Van Dik Hout en Demira. Nieuw deze editie is de Ekotuin van Ekoplaza. Op deze plek op het festivalterrein geniet je van 100% biologische gerechten en drankjes en heb je de gelegenheid om kennis te maken met de leveranciers van Ekoplaza en diverse lekkernijen uit te proberen op de biologische foodmarket. Daarnaast is er in de Ekotuin ook gedacht aan de nodige entertainment dus je vermaakt je hier zeker!

Amsterdam Kookt

Amsterdam Kookt vindt plaats van donderdag 4 augustus tot en met zondag 7 augustus op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. De toegang is gratis, maar houd er wel rekening mee dat er ter plaatse betaald moet worden met muntjes die op het terrein kunnen worden aangeschaft. Wil je meer informatie over het festival en de aanwezige stands? Bezoek dan de website van Amsterdam Kookt.There are 2 comments

Add yours

Post a new comment