Viva Las Vega’s Food Festival

Viva Las Vega’s Food Festival – Summer Edition

Dit weekend kunnen veganisten, vegetariërs, flexitariërs en andere foodies die gek zijn op plantaardig eten hun hart ophalen in De Hallen in Amsterdam tijdens de Summer Edition van het Viva Las Vega’s Food Festival. Hier ontdek je op de markt, bij de foodtrucks en tijdens de workshops en lezingen hoe veelzijdig en vooral smakelijk plantaardig eten is.

Het Viva Las Vega’s Food Festival is een regelmatig terugkerend festival georganiseerd door Stichting Viva Las Vega’s. Deze stichting zet zich op een positieve en creatieve manier in voor de promotie van een duurzame, gezonde en plantaardige lifestyle en één manier waarop ze dit doen is middels hun goed bezochte food festival. Tijdens deze Summer Edition van het festival, deze keer georganiseerd in Amsterdam, valt er ook weer een heleboel te beleven. Zo vind je een heleboel mooie merken en winkels op de markt, zoals LoveChock, Lekker In Een Potje, Happy Herbi, Veggie4U, Lush en Vegabond, en natuurlijk valt er ook weer genoeg te proeven bij de vegan foodstands van The Dutch Weed Burger, Puzzles, Vegasus en The Libanese Sajeria.

Viva Las Vega's Food Festival

Zoals gebruikelijk heeft het Viva Las Vega’s Food Festival ook weer een bomvol programma met lezingen, workshops en films. Zo kun je tijdens dit weekend de documentaires Live and Let Live, Just Eat It, Forks Over Knives, Hungry For Change, Cowspiracy en Vegan Challenge De Film bekijken. Je kunt een kookdemonstratie bijwonen van Alexander Gershberg, chef van Vegan Sundays, of leren hoe je zelf energy balls kunt maken. Daarnaast zijn er workshops en lezingen te volgen van Lisa Steltenpool, Merel Wildschut (van De Groene Meisjes), Eva Meijer en Jelle de Jong. Het programma is erg divers en in combinatie met de ruime markt in De Hallen is het festival een bron van inspiratie en een ontzettend leuk dagje uit.

Het Viva Las Vega’s Food Festival vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 juli van 10.00 tot 20.00 in De Hallen in Amsterdam. De toegang is geheel gratis, maar voor sommige workshops of demonstraties geldt een toegangsprijs. Voor meer informatie over het festival, de Stichting Viva Las Vega’s of om een blik te werpen op het uitgebreide programma kun je een kijkje nemen op de website van Viva Las Vega’s.There are no comments

Add yours