Het Lokaal

De Streekmarkt bij Het Lokaal

Elke vrijdag laat ik jullie op Awkward Duckling kennismaken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Vandaag is het de beurt aan de Streekmarkt bij Het Lokaal in Amersfoort: een winkel waar ik onlangs een bezoek aan bracht en waar je zowel in de winkel als op de markt aan het juiste adres bent voor heerlijke en eerlijke (streek)producten.

Het Lokaal

De allereerste Streekmarkt werd vijf jaar geleden georganiseerd onder de naam Smaak van de Streek. Na de opening van Het Lokaal verhuisde ook de markt naar deze unieke locatie. In tegenstelling tot de meeste markten die ik bespreek in deze rubriek is de Streekmarkt bij Het Lokaal geen wekelijkse of maandelijkse maand, maar een seizoensmarkt. Afgelopen week vond de zomereditie weer plaats en konden bezoekers kennismaken met een heleboel prachtige streekproducten van diverse deelnemers uit de regio. Op de markt vind je aanbieders die ook hun producten verkopen bij Het Lokaal, maar ook producenten en aanbieders die speciaal voor de gelegenheid de bezoekers kennis willen laten maken met hun producten. Bij de laatste editie waren bijvoorbeeld stands aanwezig van Antonia’s mosterd en delicatessen, Prince Pie, Dapp Bio Friet, Vandebron, Paardenmelkerij Nijkerk, Lucious Loaf, IJshoeve Ruitenbeek, Imkerij van Selm, Jillicious Goods, Tres Jolie Fruittuin en Veluwse Streekproducten.

Het Lokaal

De Streekmarkt bij Het Lokaal wordt elk seizoen en bij speciale gelegenheden georganiseerd. Alle markten worden georganiseerd bij Het Lokaal in Amersfoort aan de Oliemolenhof 90. Wil je meer informatie over Het Lokaal of over de Streekmarkt breng dan zeker eens een bezoek aan de website van Het Lokaal.

Ook leuk in Amersfoort:

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.There are no comments

Add yours