Sallandse Streekmarkt

Sallandse Streekmarkt

Elke vrijdag laat ik jullie op Awkward Duckling kennismaken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Vandaag is het de beurt aan de Sallandse Streekmarkt: een gezellig markt die in de zomermaanden met regelmaat wordt georganiseerd in Raalte en waar je de lekkerste streekproducten vindt.

In tegenstelling tot de overige markten die ik over het algemeen bespreek is de Sallandse Streekmarkt echt een seizoensmarkt. Deze zomer vindt elke woensdag deze gezellige markt plaats waar je terecht kunt voor de lekkerste streekproducten direct van de producent. Het hele jaar door kun je in deze mooie regio terecht bij de vele boerderijwinkels, markten en molens voor lokale, duurzame en verse producten, maar de Sallandse Streekmarkt brengt al deze mooie producten deze zomer bijeen op één gezellige markt. De markt werd voor het eerst georganiseerd in 2014 en is sindsdien een groot succes. De markt groeit ieder jaar weer en er valt van alles te ontdekken op het gebied van streekproducten en lekkere hapjes en drankjes.

De Sallandse Streekmarkt vindt deze zomer elke woensdag van 09.00 uur tot 13.30 uur in het centrum van Raalte plaats op de Grote Markt van 5 juli tot en met 16 augustus. Voor meer informatie over de markt kun je een bezoek brengen aan de website van Salland Natuurlijk Gastvrij.

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto: https://www.facebook.com/SallandNatuurlijkGastvrij/There are no comments

Add yours

CommentLuv badge