De Langste Vegetarische Tafel

De Langste Vegetarische Tafel

Wil jij eens beleven hoe heerlijk en veelzijdig vegetarisch eten kan zijn? Schuif dan aan op vrijdag 15 juli tijdens de Langste Vegetarische Tafel samen met maar liefst 1900 anderen en helpt tegelijkertijd met het vestigen van een nieuw record!

De Langste Vegetarische Tafel 2016 is alweer de 6e editie van dit event en is een initiatief van de Vegetariërsbond en Tivall. Zij willen met deze culinaire beleving laten zien hoe eenvoudig het is om bij te dragen aan een betere wereld door bewust te kiezen voor een maaltijd die beter is voor het klimaat. Tivall is niet alleen medeorganisator, maar ook hoofdsponsor. Dat betekent dat een aantal van hun producten ook zeker op het menu zullen staan. Het menu wordt verzorgd door chef-kok Erik Wildschut van Vekologisch. Er zijn op het terrein 5 tenten te vinden waar gerechten geserveerd worden. Alle gerechten zijn geheel plantaardig en zoveel mogelijk biologisch.

De Langste Vegetarische Tafel 2016 vindt plaats op vrijdag 15 juli om 18.00 op het Museumplein in Amsterdam. Iedereen is welkom om aan te schuiven bij de Langste Vegetarische Tafel en de maaltijd kost slechts een vrijwillige bijdrage. Wil je verzekerd zijn van een plaats aan tafel, wordt dan VIP via de Facebookpagina van De Langste Vegetarische Tafel.

Bron foto: https://www.facebook.com/Vegetariersbond/There are no comments

Add yours