The Green Kitchen Smoothies

The Green Kitchen Smoothies

Dat ik enorm fan ben van Green Kitchen Stories zal voor niemand als een verrassing komen. Meerdere malen heb ik op Awkward Duckling geschreven over mijn liefde voor hun kookboeken en onlangs deelde ik nog een uitgebreide review van hun kookboek The Green Kitchen Travels. Voor alle fans van Green Kitchen Stories is er goed nieuws want binnenkort verschijnt alweer hun 3e boek: The Green Kitchen Smoothies.

Alhoewel David Frankiel en Luise Vindahl in hun twee eerdere boeken ook al diverse recepten hebben gedeeld voor smoothies en andere heerlijke dranken ontdekten ze pas tijdens het werken aan smoothierecepten voor hun app echt hoeveel mogelijkheden er eigenlijk zijn voor heerlijke smoothies. Ze begonnen te werken aan nieuwe smoothiemixen en een nieuw boek was geboren. The Green Kitchen Smoothies staat boordevol heerlijke smoothierecepten, maar je vindt hier ook diverse recepten voor sap, notenmelk en andere heerlijke dranken. In totaal bevat het boek bijna 60 recepten en natuurlijk staat ook dit boek boordevol prachtige foto’s, zoals je van David en Luise gewend bent. Het boek is al in juni in Australië en Groot-Brittannië verschenen en zal aankomende maand ook eindelijk in het Nederlands verkrijgbaar zijn!

Het nieuwe kookboek The Green Kitchen Smoothies is vanaf 5 augustus overal verkrijgbaar en onder andere hier te bestellen voor €16,95. Kun je echt niet wachten tot die tijd dan is de Engelstalige versie van het boek nu al te bestellen. Neem ook zeker eens een kijkje op het blog van Green Kitchen Stories voor een heleboel prachtige foto’s en fijne recepten.

Dit artikel bevat een affiliatelink naar Bol.com. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Bron foto: http://www.greenkitchenstories.com/There are no comments

Add yours