Aanschuifdiner Uit Je Eigen Stad

Aanschuifdiner van Uit Je Eigen Stad

Op woensdag 10 augustus is iedereen welkom om een hapje mee te eten bij het gezellige aanschuifdiner van Uit Je Eigen Stad. Neem plaats aan de gezellige lange tafels midden op het land en geniet van heerlijke gerechten die zijn bereid met lokale ingrediënten.

Op 10 augustus vind voor de allereerste keer het aanschuifdiner van Uit Je Eigen Stad plaats. In plaats van te genieten van een lokale maaltijd bij het restaurant van Uit Je Eigen Stad neem je voor deze gelegenheid plaats aan een lange tafel op de akkers en eet je naar hartenlust van de vlees-, vis- en groentegerechten die voor de gelegenheid zijn bereid door de chef. Er wordt gekookt met de producten van eigen land en dat maakt dit diner extra bijzonder. Met een heerlijk wijntje of een glaasje sap erbij geniet je van het fijne gezelschap terwijl het avond wordt en het diner wordt afgesloten met een dessert en een kopje koffie.

Het aanschuifdiner van Uit Je Eigen Stad vindt plaats op woensdag 10 augustus van 18.00 tot 20.30 bij de Stadsboerderij van Uit Je Eigen Stad aan de Marconistraat 39 in Rotterdam. De plekken voor het diner zijn beperkt en hiervoor moet gereserveerd worden via de website van Uit Je Eigen Stad. Voor slechts €25,- eet en drink je al gezellig mee.

Bron foto: https://www.facebook.com/uitjeeigenstad/There are no comments

Add yours

CommentLuv badge