YogaFest

YogaFest

Natuurlijk staan er ook deze zomer weer volop food- en muziekfestivals op de planning, maar als je nu eens eens een heel ander weekend wilt inplannen heb ik misschien wel een leuke tip voor je. Op 18 en 19 juni vindt namelijk YogaFest plaats: een festival waar alles draait om body, mind en soul. Op YogaFest kun je volop yogalessen volgen, maar er staat nog veel meer op het programma. Zo kun je ook diverse meditatiesessies bijwonen, wellnessbehandelingen krijgen, workshops volgen en muziekoptredens bijwonen.

YogaFest

De yoga- en meditatiesessies tijdens het festival worden gegeven door verschillende vooraanstaande docenten, zoals Anat Geiger, Micheal James Wong, Laruga Glaser en Gloria Latham. Er zijn verschillende vormen van yoga te volgen waarbij zelfs aandacht is voor opvallende variaties als boxing yoga en sup yoga. Om op een andere manier de geest te verruimen zijn er diverse lezingen en films te volgen. Zo komen onder andere Stine Jensen, Anneke Sips en Tim Freke aan het woord en zijn de films Forks over Knives en Samsara te bekijken. Op het festival zijn muzikale optredens van Kim Churchill en Maarten Schurink bij te wonen en kun je diverse massages en wellnessbehandelingen ondergaan bij Kama Ayurveda. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon even over de markt wandelen waar je diverse kraampjes met mooie producten en lekkere hapjes en drankjes vindt. Alles draait om body, mind en soul en het kan bijna niet anders dan dat je als een hernieuwd persoon het terrein van de Westergasfabriek weer verlaat.

YogaFest

YogaFest is zeker de moeite waard voor iedereen die al jaren actief bezig is met yoga, maar ook voor beginners is er genoeg te beleven. Het YogaFest vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 juni in de Westergasfabriek in Amsterdam. Er zijn tickets verkrijgbaar voor een enkele dag, maar ook voor het gehele weekend en deze zijn verkrijgbaar via de website. Voor meer informatie over dit mooie event en het uitgebreide programma kun je een kijkje nemen op de website van YogaFest.

Bron foto’s: YogaFestThere are no comments

Add yours

CommentLuv badge