De Vegetarische Slager

De Vegetarische Slager presenteert vegetarisch broodbeleg

Dat ik groot fan ben van de Vegetarische Slager zal niet als een verrassing komen. Na mijn bezoek aan hun conceptstore in Den Haag en het proeven van een aantal heerlijke hapjes ben ik gek op hun producten en sinds ik heb besloten geen vlees meer te eten zijn vleesvervangers af en toe echt een uitkomst, vooral aangezien mijn man en mijn zoon nog wel sporadisch vlees, vis en vleeswaren eten. Voor iedereen die graag wat mindert met vlees of geen vlees meer eet en toch graag geniet van de smaak en structuur van vlees zijn de producten van de Vegetarische Slager echt een uitkomst en sinds kort hebben ze aan dit toch al uitgebreide assortiment nog meer producten toegevoegd met hun nieuwe lijn vegetarisch broodbeleg.

De Vegetarische Slager presenteerde op 9 juni hun nieuwe lijn vegetarische en vegan broodbeleg. De afgelopen tijd hebben ze gewerkt aan het perfectioneren van diverse varianten broodbeleg en afgelopen maand werden maar liefst 7 varianten vegetarische vleeswaren en borrelworstjes gepresenteerd. In deze nieuwe lijn vind je vegetarische kipworst, Gelderse worst, Italiaanse worst, boterhamworst, boterhamworst Provençaal en twee soorten borrelworstjes. Het nieuwe broodbeleg van de Vegetarische Slager is nu landelijk verkrijgbaar bij maar liefst 800 filialen van Albert Heijn en natuurlijk in de Conceptstore van de Vegetarische Slager zelf.There are 5 comments

Add yours
  • awkwardduckling

   Ik moet het zelf ook nog steeds een keertje proeven (ben normaal niet zo van de vleeswaren op brood) maar ik heb al heel veel goeds erover gehoord en van wat ik al ken al producten van de Vegetarische Slager verwacht ik dat het heel goed zal zijn.

 1. Marion

  Ik ben enorm fan van de producten van de Vegetarische Slager. Ik sloeg dan ook meteen enthousiast drie soorten beleg in, maar helaas. Ik vond het niet lekker. Het was zo ontzettend zout! Echt jammer, want de rest van hun producten vind ik zalig.
  Marion onlangs geplaatst…SolidariteitMy Profile

  • awkwardduckling

   Wat jammer! Ik ben ook groot fan van hun producten, maar heb het broodbeleg nog niet geprobeerd omdat ik zelf nooit zo’n fan was van vleeswaren op brood. Gelukkig heb je nog genoeg andere producten van de Vegetarische Slager om van te genieten.


Post a new comment

CommentLuv badge