Hoge Ramen

Hoge Ramen in Deventer

Alhoewel ik nu alweer een half jaar in Deventer woon heb ik nog lang niet alle leuke hotspots die hier te vinden zijn met jullie besproken. Natuurlijk mag je de eerste foodhal van Oost-Nederland, Fooddock, zeker niet missen en voor een lekker kopje koffie ben je bij Coffee Together altijd aan het juiste adres, maar Deventer is ook rijk aan allerlei leuke winkeltjes. Eén van mijn absolute favorieten is Hoge Ramen: een enorm grote cadeauwinkel met een ontzettend leuk, divers en kleurrijk assortiment in één van de leukste winkelstraten van Deventer.

Hoge Ramen

Hoge Ramen is gevestigd in de Grote Overstraat in Deventer, een gezellig straatje waar je allerlei kleine en gespecialiseerde winkeltjes vindt en waar de winkel helemaal op zijn plek is. De winkel is in 1980 begonnen als antiekwinkel, maar is ondertussen uitgegroeid tot een enorme winkel met een uitgebreid assortiment aan diverse producten. De winkel bestaat uit drie panden naast elkaar: één pand waar je een uitgebreid assortiment aan voornamelijk speelgoed, boeken en kleding vindt en in de andere twee panden, die met elkaar zijn verbonden, vind je keukenartikelen, interieuritems, accessoires, planten, kaartjes, verzorgingsproducten en nog veel meer. De indeling van de winkel is nogal onconventioneel, maar dat draagt ook wel weer bij aan de charme van de winkel.

Hoge Ramen

Het assortiment van Hoge Ramen is onmogelijk in dit artikel te bevatten, zo uitgebreid en divers is het. Bij Hoge Ramen wisselt het assortiment regelmatig, maar er zijn een paar merken die helemaal passen bij de winkel en daarom ook eigenlijk standaard hier te vinden zijn. Zo vind je in de winkel een uitgebreide collectie van de kleurrijke kleding van King Louie en heel veel speelgoed van mooie merken als Djeco en PlusPlus. Ook verkopen ze een uitgebreide selectie aan boeken van de ontzettend leuke uitgeverij Snor en heel veel mooie knutselpakketten en -accessoires voor kinderen. Andere bekende merken die je in de winkels kunt vinden zijn bijvoorbeeld &Klevering, Pylones, Kitch Kitchen en Fatboy.

Hoge Ramen

Het mooie aan Hoge Ramen is dat ze ook een uitgebreide selectie duurzame producten hebben. Zo vind je hier bijvoorbeeld diverse soorten zaadbommen, een enorm uitgebreid assortiment van Zuperzozial, de producten van Seepje, de soepen van Kromkommer, de sojawas krijtjes van Crayon Rocks, de sandwichzakjes van Lunchskins en de koffiebekers van Ecoffee. Dit is slechts een kleine greep uit het assortiment van duurzame producten en het assortiment wisselt ook vrij regelmatig dus je wordt iedere keer weer verrast.

Hoge Ramen

Je vindt de winkels van Hoge Ramen in Deventer in de Grote Overstraat 46-48-50. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag en op koopzondagen. Natuurlijk kun je ook altijd een bezoek brengen aan de leuke webshop van Hoge Ramen waar je meer informatie vindt over de winkel en de merken die hier worden verkocht en waar je natuurlijk ook uitgebreid kunt shoppen voor jouw favoriete producten.

Ook leuk in Deventer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *