WakaWaka Base 10

Duurzaam het festivalseizoen in met WakaWaka

Het festivalseizoen is alweer in volle gang en natuurlijk wil je jouw uitstapjes ook zo duurzaam mogelijk vormgeven. Gelukkig kan dat nu wel heel eenvoudig met de innovatieve producten van WakaWaka. Dit Nederlandse bedrijf heeft namelijk zaklampen, opladers en complete adventure kits op zonne-energie op de markt gebracht!

Waka Waka Base 10

Misschien ben je al bekend met WakaWaka, het Nederlandse merk dat als missie heeft om energietekorten wereldwijd aan te pakken door middel van het ontwerpen van innovatieve producten op zonne-energie. In samenwerking met Bever introduceren ze binnenkort de Base 10, een nieuwe en geoptimaliseerde variant van de vorig jaar door crowdfunding geïntroduceerde Base. De Base 10 is een draagbare adventure kit bestaande uit een tas met daarin 2 ledlampen, 2 usb-kabels, een batterij en een 10 watt-zonnepaneel. Door middel van zonne-energie ben je met deze kit voorzien van licht en de mogelijkheid om jouw apparaten op te laden. Ideaal dus op vakantie of tijdens een festival. De zaklamp en oplader in één, de WakaWaka Power+ genaamd, is ook los verkrijgbaar. Dit apparaat is na anderhalve dag in het zonlicht volledig opgeladen. Door het handige design is de WakaWaka klein en draagbaar en eenvoudig op te hangen, ergens op te klikken of neer te zetten.

Waka Waka Base 10

Met hun Share the Sun-model doneert het bedrijf voor elk verkochte product er ook één aan een gezin in nood. Door middel van een Share the Sun-code, geleverd bij elk product, kunnen consumenten zelf beslissen waar hun donatie naartoe gaat. Zo ben je niet alleen heel duurzaam bezig, maar help je ook nog eens gezinnen in nood wereldwijd. De WakaWaka Base 10 wordt op 2 juni gelanceerd in de Bever Flagshipstore in Houten. Bezoek ook zeker eens de website van WakaWaka voor meer informatie over dit mooie bedrijf en hun producten.

Bron foto’s: WakaWakaThere are 2 comments

Add yours
    • awkwardduckling

      Er is inderdaad behoorlijk wat rommel op de markt, maar ik heb tot nu toe eigenlijk alleen maar positieve geluiden gehoord over de producten van WakaWaka dus ik verwacht dat ook deze producten erg goed zijn.


Post a new comment