Uit Je Eigen Stad CS

Uit Je Eigen Stad op Rotterdam Centraal

Er zijn steeds meer mooie initiatieven in ons land te vinden die lokaal en vers eten op unieke wijze op de kaart weten te zetten. Eén van mijn favoriete initiatieven is Uit Je Eigen Stad: een Rotterdams initiatief dat een restaurant, stadslandbouw, markt en winkel moeiteloos weet te combineren. En binnenkort komt daar ook nog eens een nieuwe vestiging middenin Rotterdam bij. Na een kortlopende crowdfundingsactie werd namelijk het doelbedrag bereikt en wordt het plan om een vestiging van Uit Je Eigen Stad te openen op Rotterdam Centraal realiteit!

Uit Je Eigen Stad is in 2012 begonnen in de oude fruithavens van Rotterdam. Met hun stadsboerderij wilden ze Rotterdammers bewuster maken van vers en lokaal eten door dit te produceren en door mensen hun producten te laten ervaren en proeven. Hun stadsboerderij bleek een groot succes en is ondertussen al ver buiten Rotterdam bekend en met hun plannen voor een nieuwe vestiging op Rotterdam Centraal krijgen nog meer mensen de kans om te genieten van lokaal en vers eten uit eigen stad. Afgelopen zaterdag werd deze droom werkelijkheid met het behalen van het doelbedrag van €150.000,- voor het openen van een vestiging op Rotterdam Centraal. Uit Je Eigen Stad CS zal dé plek bij uitstek worden voor een lokaal en gezond ontbijt, een gezellige lunch en dient natuurlijk ook uitstekend als werkplek waar je in alle drukte even tot rust komt met een kopje koffie.

Het plan is dat de nieuwe vestiging van Uit Je Eigen Stad in de loop van 2016 nog wordt geopend op Rotterdam Centraal. Nu het doelbedrag is behaald hopen zij natuurlijk dat ook hun streefbedrag van €175.000,- wordt bereikt zodat ze nog meer kunnen investeren in het nieuwe pand en er financiële ruimte is voor een nog mooiere keuken, verticale tuinen en nog veel meer. Investeren kan heel eenvoudig via de crowdfundingspagina van Uit Je Eigen Stad CS. Om op de hoogte te blijven van de crowdfunding en de nieuwe vestiging volg je natuurlijk de Facebookpagina van Uit Je Eigen Stad.

Update: Uit Je Eigen Stad CS is geopend. Hier lees je alles over deze nieuwe vestiging

Bron foto: Uit Je Eigen StadThere are no comments

Add yours

CommentLuv badge