Ouders Natuurlijk Beurs 2016

Op 4 juni vindt alweer de 8e editie plaats van de Ouders Natuurlijk Beurs: dé beurs in Nederland over bewust, natuurlijk en duurzaam leven met kinderen. Zoals jullie weten was de zwangerschap van mijn eerste kind voor mij een aanleiding om nog bewuster en duurzamer te gaan leven en ik houd dan ook van platformen en events waar bewust en duurzaam opvoeden centraal staat, zoals het tijdschrift Kiind en het platform Samsam. De Ouders Natuurlijk Beurs biedt elk jaar weer een mooie gelegenheid om kennis te maken met allerlei leuke en duurzame merken en bedrijven en natuurlijk valt er ook weer van alles te leren en te proberen.

De Ouders Natuurlijk Beurs biedt bewuste ouders een dag vol inspiratie met workshops, lezingen, een gezellige markt en een leuk programma voor kinderen. Verschillende deskundigen geven tijdens de beurs lezingen en workshops. Zo zijn er lezingen te volgen over bijvoorbeeld hooggevoelige kinderen, vaccineren, borstvoeding en hechting tussen ouder en kind en workshops bij te wonen waarbij je kunt leren over ontspannen ouderschap, effectief communiceren met je kind en kangatraining.

Op de markt maak je kennis met een heleboel mooie bedrijven en merken met duurzame producten. Op deze markt vind je stands van onder andere Antroposofisch Leven, de Bewuste Box, Cute Cotton, De Groene Vrouw, Eco-Kids, HypnoBirthing Nederland, Juffrouw Pollewop, Kleine Duimpjes en de Nederlandse Beroepsvereniging voor Doulas. Voor kinderen is er ook meer dan genoeg te doen. Zo kunnen zij zich heerlijk uitleven in de tuin of knutselhoek en is er een Jonge Uitvinders-tafel opgezet waar ze met (elektronische) spullen de mooiste creaties maken. Daarnaast is er een voorstelling van Peter en de Wolf voor ouder en kind.

De Ouders Natuurlijk Beurs vindt plaats op zaterdag 4 juni van 10.00 tot 19.00 in Hotel Doorwerth in Arnhem. De entree is €9,- in de voorverkoop en €10,- aan de kassa. Voor meer informatie over het event en het programma kun je een kijkje nemen op de website van Ouders Natuurlijk.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *