Love for Life

Love for Life

De komende maanden staan bol van de leuke events en op steeds meer events is volop aandacht voor een gezonde en duurzame lifestyle. Zo ook het festival Love for Life, een tweedaags event gericht op vrouwen die de drukte van een sociaal leven, carrière, persoonlijke groei, sporten en ontspannen proberen te combineren en zo bewust mogelijk proberen te leven door hier een balans in te vinden. Al deze elementen komen samen tijdens Love for Life: een event voor en over food, body en mind.

Love for Life

Het feelgood event Love for Life laat vrouwen gedurende twee dagen volop kennismaken met het leukste en nieuwste op het gebied van food, sport en mindstyle. Op het event zijn diverse workshops te volgen over bijvoorbeeld hooggevoeligheid, yoga en piekeren en in de diverse theaters die voor het event zijn opgezet vinden presentaties plaats van bijvoorbeeld Lisa Steltenpool van haar boek De Vegarevolutie, Kris Verburgh van De Voedselzandloper, Elise de Rijck van Het Bucketlist boek en Johan Noorloos van De Nieuwe Yogaschool Amsterdam. Ook zijn er kookdemonstraties van onder andere Chickslovefood en Cotton and Cream en kun je deelnemen aan diverse work-outs, yogasessies en bootcamps. Naast deze diverse activiteiten zijn er natuurlijk ook een heleboel leuke merken en bedrijven aanwezig waar je kennis mee kunt maken. Zo zijn op het event onder andere Food2Smile, Hoeksche Chips, Kromkommer, Kundalini Yoga Amsterdam, Maza, Viva Las Vega’s en Weleda aanwezig.

Love for Life

Love for Life vindt plaats op 4 en 5 juni in de Jaarbeurs in Utrecht en is elke dag te bezoeken tussen 10.00 en 18.00. Kaartje zijn nu al te bestellen via de website en kosten €18,- in de voorverkoop of €22,- aan de deur. Voor meer informatie over dit event kun je een kijkje nemen op de website van Love for Life.

Bron foto’s: Love for Life @ JaarbeursThere are no comments

Add yours