Leftovers op Maandag TonTon Club

Leftovers op Maandag bij de TonTon Club

Heb jij je ooit wel eens afgevraagd wat al die foodtrucks na het weekend met hun leftovers doen? Ik stond er eigenlijk nooit zo bij stil, maar ik kan me voorstellen dat het als foodtruckeigenaar heel frustrerend is om na een festival met allemaal restjes te blijven zitten en deze uiteindelijk weg te moeten gooien. Doodzonde en niet echt nodig aangezien ik me kan voorstellen dat er genoeg liefhebbers zijn voor die leftovers. Gelukkig biedt de TonTon Club in Amsterdam daar nu een perfecte oplossing voor: Leftovers op Maandag.

De TonTon Club bij de Westergasfabriek maakt vanaf 6 juni elke maandag ruimte op hun terrein voor zo’n 10 foodtrucks om hun leftovers te verkopen. De foodtrucks hoeven niets te betalen om op het terrein te mogen staan, maar de voorwaarde is wel dat de leftovers tegen een aardig prijsje worden verkocht. De TonTon Club beschikt over een gezellig terras en kan voorzien in drankjes dus je hebt, naast het scoren van een voordelige en lekkere maaltijd, ook nog eens een heel gezellige avond!

Leftovers op Maandag vindt vanaf 6 juni de hele zomer lang plaats vanaf 17.00 uur bij de TonTon Club bij de Westergasfabriek in Amsterdam. Elke vrijdag zal bekend worden gemaakt of er die maandag een editie van Leftovers op Maandag zal plaatsvinden. Om op de hoogte te blijven van Leftovers op Maandag kun je regelmatig een kijkje nemen op de Facebookpagina van de TonTon Club.

Update: De eerste editie van Leftovers op Maandag is verplaatst naar maandag 13 juni. Dit in verband met vergunningen vanuit de gemeente. Wel heeft de TonTon Club laten weten dat zij vanaf dan elke maandag in de zomer een editie van Leftovers op Maandag mogen organiseren.

Bron foto: https://www.facebook.com/tontonclubwestergasfabriek/There are 2 comments

Add yours

Post a new comment

CommentLuv badge