Hemeltjelief Vrijheidspicknick

Hemeltjelief Vrijheidspicknick

Op 5 mei staan we stil bij onze vrijheid en worden er door het hele land maar liefst 14 officiële Bevrijdingsfestivals georganiseerd. Mocht je nu ook graag iets leuks doen op 5 mei, maar niet zoveel zin hebben in een groot festival dan heb ik voor jou het perfecte alternatief! Hemeltjelief doet het dit jaar net even anders door geen groots festival te organiseren, maar een gigantische picknick waar iedereen welkom is: de Hemeltjelief Vrijheidspicknick.

Op het veld naast Noorderlicht in Amsterdam-Noord vind je op donderdag 5 mei vanaf 12.00 uur een gigantisch picknickterrein waar je jouw kleedje kunt neerleggen en kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Voor de kinderen is er een uitgebreid pakket aan activiteiten georganiseerd, zoals een knikkerbaan bouwen, landjepik spelen, touwtrekken, zaklopen, vliegers maken, instrumenten knutselen en zaadbommen werpen.

Hemeltjelief Vrijheidspicknick

Ook op muzikaal gebied valt er van alles te beleven, zo vinden er optredens plaats van onder andere Leeways, Forest of Heroes, Philou Louzolo, Mr. Mendel en ZickZack Soundsystem. Heb je toch zin in die festivalsfeer dan kun je na de Hemeltjelief Vrijheidspicknick lekker blijven hangen. Het muzikale programma duurt buiten namelijk tot 23.00 uur en daarna vindt Freedom After plaats, een gezellig feest in Noorderlicht tot 03.00 met muziek van Tim Jules en Fowls.

De Hemeltjelief Vrijheidspicknick vindt plaats op donderdag 5 mei van 12.00 tot 20.00 op het veld naast Noorderlicht aan het NDSM Plein 102 in Amsterdam-Noord. De toegang tot de picknick is vrij, maar wel beperkt, dus wil je zeker zijn van een plekje dan kun je een knapzak met lekkers erin bestellen via de website van Hemeltjelief. De knapzakken zijn te bestellen tot 4 mei en bevatten naast een heerlijke lunch ook andere lekkere en leuke dingen. Wil je ook het feest in Noorderlicht bijwonen na de picknick? Kaarten daarvoor zijn beperkt verkrijgbaar op het terrein.There are no comments

Add yours