Buiten Adem Festival

Buiten Adem Festival

Alhoewel het misschien lijkt dat alle festivals tegenwoordig draaien om lekker eten of muziek is dit alles behalve het geval. Het Buiten Adem Festival is hier een voorbeeld van want dit festival draait namelijk helemaal om sport! Natuurlijk kun je hier ook naar leuke optredens luisteren en valt er genoeg lekkers te eten en te drinken, maar in de eerste plaats kom je hier natuurlijk om allerlei hippe sporten uit te oefenen.

Buiten Adem Festival

Op het Buiten Adem Festival draait alles natuurlijk om sporten en je kunt hier de hele dag door allerlei sporten uitoefenen, zoals yoga, bootcamp, hula hoop, powerlifting, jumping fitness en diverse old skool spelletjes als elastieken en springtouwen. Iedere sportsessie duurt tussen de 15 en 30 minuten waardoor er volop tijd is om allerlei verschillende sporten uit te proberen. Leuk om te weten is dat op de Facebookpagina van het Buiten Adem Festival nog volop kan worden gestemd op allerlei sporten, zoals suppen, capoeira, barre, crossfit of trefbal. Bij genoeg stemmen wordt jouw favoriete sport misschien nog wel aan dit rijtje toegevoegd! Een goed stel dj’s zorgt voor de muzikale toon en op culinair gebied valt er ook genoeg te beleven. Zo zijn onder andere de foodtrucks van Buschetta, de Aloha Juicetruck en Sla-Gerei aanwezig op het festival voor de nodige versnaperingen.

Buiten Adem Festival

Het Buiten Adem Festival vindt plaats op 17 september van 11.00 tot 19.00 bij complex De Vrije Wolf aan het Wolvenplein in Utrecht. De kaartverkoop gaat deze maand van start via de website en met een kaartje heb je verder vrije toegang tot alle sporten op het terrein. Voor meer informatie over dit sportieve festival of voor het bestellen van kaartjes kun je een bezoek brengen aan de website van het Buiten Adem Festival.

Update: Helaas is het Buiten Adem Festival geannuleerd dit jaar. 

Bron foto’s: https://www.facebook.com/buitenademfestival/There are no comments

Add yours