Bio Markt Haarlemmer Kweektuin

Bio Markt Haarlemmer Kweektuin

Elke vrijdag bespreek ik op Awkward Duckling één van de vele leuke boerenmarkten in Nederland. Vandaag laat ik jullie kennismaken met een nieuwe markt in ons land, namelijk de Bio Markt Haarlemmer Kweektuin, voorheen ook wel bekend als de Lekker, Puur & Eerlijk in De Kweektuin. Dit is een gezellige markt in Haarlem waar alles draait om biologische en regionale producten.

Lekker, Puur en Eerlijk in de Kweektuin

Op zaterdag 7 mei vond de eerste editie plaats van deze markt, toen nog bekend onder de naam Lekker, Puur & Eerlijk in de Haarlemmer Kweektuin. De markt is een initiatief van De Nieuwe Akker, Slow Food Haarlem en de Haarlemmer Kweektuin om zo aandacht te genereren voor eerlijk en lokaal eten. Op de markt maak je kennis met diverse lokale aanbieders van verse producten. Zo stonden op de allereerste editie bijvoorbeeld de kramen van De Dinkelhoeve met biologische boerenkaas, Van Dorp met biologische geitenkaas, Slow Wines Europe, De Nieuwe Akker met groente, LekkerNijver met hun honing en D&P Bakkerij met hun verse brood.

Lekker, Puur en Eerlijk in de Kweektuin

De Bio Markt Haarlemmer Kweektuin zal voortaan elke 1e zaterdag van de maand worden georganiseerd op het terrein van de Haarlemmer Kweektuin aan de Kleverlaan 9. Houd de Facebookpagina van Slow Food Haarlem in de gaten voor updates over de komende editie.

Ook leuk in Haarlem:

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/slowfoodhaarlem/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *