ZTRDG marktplein

Online winkelen bij ZTRDG

De meeste van jullie zullen ZTRDG wel kennen, een platform waar genieten en met aandacht proeven centraal staat. Al jaren biedt ZTRDG een online platform waar je terecht kunt voor recepten en inspirerende verhalen van makers en sinds deze maand is hun gloednieuwe marktplein geopend waar je allerlei heerlijke lokale producten eenvoudig kunt bestellen.

ZTRDG marktplein

Het nieuwe marktplein van ZTRDG is ontzettend goed nieuws voor iedereen die houdt van supervers, lokaal en met zorg gemaakte producten. Je hoeft tegenwoordig geen streekwinkel meer in de buurt te hebben om te profiteren van al het moois dat de regio en lokale producenten te bieden hebben want op het marktplein van ZTRDG komt al dit moois samen. Natuurlijk is het nieuwe online shopplatform van ZTRDG niet geheel nieuw. Al eerder was het mogelijk om producten van lokale boerderijen en producenten te bestellen op één centrale locatie via platformen als Willem & Drees, maar wat mij betreft is elk nieuw initiatief om lokaal en vers eten eenvoudiger beschikbaar te maken er één om toe te juichen.

Op de online versmarkt van ZTRDG kun je terecht voor groente, vlees, vis, brood en banket, zuivel, dranken, delicatessen en nog een heleboel andere mooie producten. Al deze producten zijn zoveel mogelijk van lokale producenten en eenvoudig in één boodschappenrondje samen te bestellen. Het enorme voordeel van winkelen op deze versmarkt van ZTRDG is dat je van elk product direct alle informatie voor handen hebt. Zo weet je in één oogopslag op welke dagen de producten te bestellen zijn, welke ingrediënten erin verwerkt zijn en wie de producent of leverancier is. Daarnaast kun je de resultaten ook nog eens filteren op biologisch, fairtrade of van eigen bodem.

ZTRDG marktplein

Op ZTRDG kun je 7 dagen per week inkopen doen, het aanbod kan iedere dag weer wisselen afhankelijk van de oogst en het seizoen. De producten worden op een door jou gekozen moment thuis bezorgd en ZTRDG hanteert het beleid ‘vandaag besteld, morgen geoogst, overmorgen bezorgd’. Zo hoef je nooit lang te wachten op jouw boodschappen. Je kunt een bestelling plaatsen vanaf €30,- en de bezorgkosten zijn €2,95. Bij bestellingen boven de €60,- is bezorging gratis. Neem zeker zelf eens een kijkje op de website van ZTRDG. Wat vind jij van dit platform en wat zijn jouw favoriete producten?

Bron foto 1: https://www.facebook.com/ZTRDG/
Bron foto 2: https://ztrdg.nl/
Bron foto 3: https://ztrdg.nl/There are 2 comments

Add yours

Post a new comment