SuperFair

Uitbreiding voor SuperFair

Vorig jaar liet ik jullie op Awkward Duckling kennis maken met de nieuwe supermarkt SuperFair, een biologische supermarkt in het centrum van Utrecht die ernaar streeft om biologische en eerlijke boodschappen betaalbaar te maken voor iedereen. Een fantastisch initiatief natuurlijk en ik was tijdens mijn bezoek aan SuperFair enorm onder de indruk van de winkel en het assortiment. Ik ben dan ook heel blij om aan te kunnen kondigen dat SuperFair binnenkort een tweede vestiging rijker is!

SuperFair opende de deuren van hun eerste vestiging in februari 2015 aan de Biltstraat in Utrecht, een relatief drukke straat waar de winkel zeker opvalt. SuperFair is een voordelige biologische supermarkt met een enorm uitgebreid assortiment, maar dat zijn zeker niet de enige sterke punten van deze winkel. De winkel is namelijk ook erg innovatief op het gebied van duurzaamheid. Zo zet de winkel zich enorm in voor recycling, zowel voor hun eigen afval als dat van de klanten, en proberen zij actief voedselverspilling tegen te gaan door producten die de houdbaarheidsdatum naderen voordelig te verkopen of aan te bieden aan de Voedselbank. Ik hoop dat ze ook in hun tweede vestiging zoveel aandacht hebben voor duurzaamheid.

SuperFair

De nieuwe winkel zal worden gevestigd in Voorschoten in Zuid-Holland. Qua productgroepen zal de winkel vergelijkbaar zijn met de winkel in Utrecht, al is de winkel wel kleiner en het assortiment dus iets minder uitgebreid. Ook zal ook in deze vestiging de welbekende recyclebar geplaatst worden. SuperFair zal de eerste biologische winkel in Voorschoten worden en de nieuwe vestiging zal op 12 mei de deuren openen aan het Treubplein 19 in Voorschoten. Wil je op de hoogte blijven van de opening van de nieuwe winkel? Bezoek dan zeker ook eens de website van SuperFair.

Update: De winkel in Voorschoten heeft de deuren geopend en is elke maandag tot en met zaterdag geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur op het Treubplein 19. There are no comments

Add yours