Rotterdamse Oogst Markt

Rotterdamse Oogst Markt

Ik ben gek op allerlei winkeltjes en markten waar je lokale producten kunt vinden en het liefst is dit natuurlijk zo duurzaam en biologisch mogelijk. Omdat er tegenwoordig steeds meer aanbod op dit gebied is heb ik besloten wekelijks een artikel te wijden aan een (biologische) boerenmarkt in Nederland. Hopelijk schep ik zo voor mijzelf en voor jullie wat overzicht in het grote aanbod aan leuke biologische en lokale markten in Nederland. Vandaag trap ik deze nieuwe reeks af met de Rotterdamse Oogst Markt, een tweewekelijkse boerenmarkt in Rotterdam waar je kunt shoppen voor verse producten direct van de makers.

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogst Markt is een tweewekelijkse boerenmarkt die plaatsvindt in Rotterdam-Noord. De organisatie omschrijft de markt als een gezellige buurtmarkt waar je niet alleen aan het juiste adres bent voor superverse boodschappen, maar waar je ook altijd terecht kunt voor een praatje met de marktlieden of de buurtbewoners. De markt is op en top Rotterdams en hier ontdekt je de mooiste en lekkerste lokale producten en seizoensproducten. Daarnaast biedt de markt ook een heleboel gezelligheid in de vorm van hapjes en drankjes en vermaak voor jong en oud.

Rotterdamse Oogstmarkt

De standhouders die aanwezig zijn op de markt verschillen per editie, maar je kunt hier bijvoorbeeld De Kaapse Brouwers, Jordy’s Bakery, Booij Kaasmaers, SUE, CiderCider, Rotterzwam, Hoeksche Chips, Willem & Drees en Uit Je Eigen Stad aantreffen. Een aantal van deze ondernemers ken ik al langer door leuke hotspots als de Fenix Food Factory en diverse biologische winkels. Stuk voor stuk zijn het lokale ondernemers die ik ontzettend bewonder en die je dus allemaal op één plek aan kunt treffen tijdens de marktdagen. Sowieso kun je op de Rotterdamse Oogst Markt terecht voor al je verse groente en fruit, kaas, brood, vleeswaren en nog een heleboel meer.

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogst Markt vindt elke 1e en 3e zaterdag van de maand plaats in Rotterdam-Noord op het Noordplein van 10.00 tot 17.00. Wil je meer weten over de Rotterdamse Oogst Markt of de organisatie van Rotterdamse Oogst in zijn algemeen? Bezoek dan zeker de website van Rotterdamse Oogst. Hier vind je ook een overzicht van alle aankomende markten en de daarbij aanwezige aanbieders.

Ook leuk in Rotterdam:

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto 1: Rotterdamse Oogst
Bron foto 2: Rotterdamse Oogst
Bron foto 3: Rotterdamse Oogst
Bron foto 4: Rotterdamse Oogst

2 gedachten over “Rotterdamse Oogst Markt”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *