NeighbourFood & Flea Market

NeighbourFood & Flea Market Den Bosch

Na het enorme succes van de maandelijkse NeighbourFood Market in Amsterdam werd het tijd voor een uitbreiding en 2016 is hét jaar om nu echt buiten Amsterdam te treden met deze gezellige foodmarkt. Aankomend weekend vindt er een uitgebreide editie plaats van de NeighbourFood & Flea Market in Den Bosch en deze mag je niet missen!

NeighbourFood & Flea Market

De aankomende editie van de NeighbourFood & Flea Market in Den Bosch is niet het eerste uitstapje naar deze stad, maar de planning is dat de markt vanaf dit jaar met regelmaat buiten Amsterdam zal plaatsvinden. Dit is ook niet heel verwonderlijk gezien het feit dat 2 van de 3 oprichters zelf uit Den Bosch komen. De NeighbourFood & Flea Market breng het allerbeste aan lokale food en curiosa samen op één gezellige locatie tijdens dit weekend. Op zaterdag staat de markt in het teken van de night market, waar je kunt genieten van een heerlijk hapje met een borrel, fijne muziek, goed gezelschap en een fijne sfeer. De zondag staat, zoals we dit gewend zijn uit Amsterdam, helemaal in het teken van ontspanning. Op deze luie zondag hoeft niets en mag alles en kun je even bijkomen van het weekend met een hapje en een drankje terwijl je struint over de flea market. Het aanbod aan foodstands is indrukwekkend te noemen. Zo vind je hier bijvoorbeeld de stands van Food for Thought, Smoking Hot Streetfood, Vietnamama, Sharla’s Bakery, Dapp Bio Friet, Madame Pate en Pofferdory. Op de vlooienmarkt vindt je onder andere stands van Mint Market, La Signa, Lieke de Koning en Vintage Survivals.

NeighbourFood & Flea Market

De NeighbourFood & Flea Market vindt plaats op zaterdag 2 april van 16.00 tot 22.00 en zondag 3 april van 11.00 tot 18.00 in de Mengfabriek in Den Bosch. De eerstvolgende editie in Amsterdam vindt plaats op 23 en 24 april. Wil je meer weten over de markt of de aanwezige aanbieders? Neem dan een kijkje op de website van de NeighbourFood & Flea Market.

Bron foto 1: Frank van Delft voor NeighbourFood & Flea Market
Bron foto 2: Frank van Delft voor NeighbourFood & Flea Market
Bron foto 3: Alexander Dahms voor NeighbourFood & Flea MarketThere are 2 comments

Add yours

Post a new comment