Lentefeest Blijburg

Lentefeest Blijburg

Dit weekend gaat het zomerseizoen officieel van start op Blijburg en dat moet natuurlijk gevierd worden. Op zaterdag 9 april vindt dan ook het Lentefeest Blijburg plaats en geniet je hier de hele dag en nacht van een ontzettend leuk en gevarieerd programma voor jong en oud met extra veel aandacht voor natuur en duurzaamheid.

Het Lentefeest Blijburg bestaat uit een leuk en druk programma voor zowel overdag als ‘s avonds en ‘s nachts. Overdag draait het programma om zaaien en leer je bijvoorbeeld hoe je een zaadbom kunt maken of hoe je eenvoudig voedsel kunt verbouwen op je balkon. In de middag wordt er een wereldrecordpoging buiten yoga gedaan en daarnaast vinden er diverse leuke workshops en optredens plaats en wordt de dag afgesloten met een zaaiparade. Als de zon ondergaat is het tijd voor het avondprogramma en kun je de sterren van de hemel dansen op maar liefst drie verschillende dansvloeren. Wil je de dag liever ontspannen afsluiten? Dat kan ook in één van de hottubs of de mini-sauna. Het Lentefeest is tevens het startschot van het groene platform van Blijburg. Zo willen ze hier diverse groene initiatieven verbinden en de zandbak rondom Blijburg inzetten voor een duurzaam experiment.

Lentefeest Blijburg

Het Lentefeest Blijburg vindt plaats op zaterdag 9 april op Blijburg aan Zee aan de Pampuslaan 501 in Amsterdam van 10.00 tot 05.00. Het dagprogramma met alle workshops en leuke activiteiten is gratis, voor het avond- en nachtprogramma zijn tickets te koop. Na deze feestelijke opening van Blijburg is het zomerseizoen officieel van start en is iedereen hier weer dagelijks welkom om te komen spelen, zonnen, eten, drinken en dansen. Ook vinden er ook dit jaar weer allerlei leuke activiteiten plaats op Blijburg dus neem zeker even een kijkje op de website van Blijburg voor meer informatie.There are 2 comments

Add yours

Post a new comment